Μαρία Ζαχάροβα: «Η Eurovision 2024 ξεπερνά κάθε όργιο»

Μαρία Ζαχάροβα: «Η Eurovision 2024 ξεπερνά κάθε όργιο» Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Πυρά εναντίον της φετινής Eurovision εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής της, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρίας Ζαχάροβα.

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό της Eurovision, την οποία αυτή τη χρονιά κέρδισε η Ελβετία και το Nemo, η Μαρία Ζαχάροβα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του μουσικού διαγωνισμού, μέσω ανάρτησή της στο Telegram. «Η Eurovision 2024 ξεπερνά κάθε όργιο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε μαζί με ένα βίντεο.

Στο βίντεο περιλαμβάνονται ο Ολλανδός Joost Klein, το Nemo από τη συμμετοχή της Ελβετίας, το Bambie Thug από την Ιρλανδία και ο Φινλανδός Windows95man. Το βίντεο συνοδεύεται από μουσική υπόκρουση του Ίγκορ Κόρνελιουκ, η οποία παρουσιάστηκε στο «Satan’s Ball» στη σειρά «Ο Μάιτρ και η Μαργαρίτα». 

«Η Eurovision 2024 ξεπερνά κάθε όργιο, συμμορία ή τελετουργική ιεροσυλία. Η κηδεία της δυτικής Ευρώπης συνεχίζεται κανονικά, δεν μας προκαλεί εντύπωση αυτό», αναφέρει στην ανάρτησή της. Υπενθυμίζεται πως μετά την εισβολή  στην Ουκρανία το 2022, η Ρωσία δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ροκ συγκρότημα απαγόρευσε στους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ να παρακολουθούν συναυλίες του

Διεθνή / Ροκ συγκρότημα απαγόρευσε στους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ να παρακολουθούν συναυλίες του

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «The Red Jumpsuit Apparatus» ανέφερε ότι «στην πραγματικότητα ακολουθώ αυτό που λέει ο Ιησούς. Αν είσαι Χριστιανός και παρακολουθείς αυτό και ψήφισες τον Ντόναλντ Τραμπ, ντροπή σου!»
LIFO NEWSROOM
Ιρανική επίθεση σκότωσε 7χρονη από την Ουκρανία που πήγε στο Ισραήλ για να υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο

Διεθνή / Ιρανική επίθεση σκότωσε 7χρονη από την Ουκρανία που πήγε στο Ισραήλ για να υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο

Η Nastya σκοτώθηκε μαζί με τη μητέρα της, τη γιαγιά της και τα δύο ξαδέλφια της όταν ένας πύραυλος χτύπησε την πολυκατοικία όπου διέμενε η οικογένεια στην πόλη Μπατ Γιαμ
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο με φόντο τη σαμπάνα: Δίκη για εμπορία ανθρώπων στους γαλλικούς αμπελώνες

Διεθνή / Σκάνδαλο με φόντο τη σαμπάνια: Δίκη για εμπορία ανθρώπων στους γαλλικούς αμπελώνες

Περισσότεροι από 50 μετανάστες εργάτες βρέθηκαν υπό απάνθρωπες συνθήκες σε αμπελώνες σαμπάνιας - Άνοιξε δίκη για εμπορία ανθρώπων στη Ρεμς με κατηγορούμενους τρεις διακινητές.
LIFO NEWSROOM
Μαδρίτη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε ύποπτο και τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου

Διεθνή / Μαδρίτη: «Θα τον πνίξεις, φίλε, άσε τον λαιμό του», φώναζαν πολίτες στον αστυνομικό που στραγγάλισε ύποπτο

Η υπόθεση θυμίζει εκείνη του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ - Ο αστυνομικός συνελήφθη για τον θάνατο του 36χρονου Βορειοαφρικανού - Κύμα διαδηλώσεων και καταγγελιών 
LIFO NEWSROOM
Βρετανία και ΕΕ θα συνομιλήσοιν με Ιράν καθώς η προθεσμία «δύο εβδομάδων» του Τραμπ είναι σε ισχύ

Διεθνή / Βρετανία και ΕΕ «θα συνομιλήσουν» με το Ιράν - Σε ισχύ η προθεσμία «δύο εβδομάδων» του Τραμπ

Εάν πραγματοποιηθούν, οι συνομιλίες θα είναι οι πρώτες μεταξύ Ιρανών και δυτικών ηγετών από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε τις επιθέσεις του - Εκκενώσεις από το Ιράν και το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Εκκενώνεται η πρεσβεία της Λιθουανίας στο Ισραήλ – Ενισχύεται η εμπλοκή ΗΠΑ

Διεθνή / Εκκενώνεται η πρεσβεία της Λιθουανίας στο Ισραήλ – Ενισχύεται η εμπλοκή ΗΠΑ

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ υποστήριξε ότι η αυξημένη εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών είναι «απόδειξη της αδυναμίας και ανικανότητας του Ισραήλ»
LIFO NEWSROOM