Μαρία Ζαχάροβα: «Η Eurovision 2024 ξεπερνά κάθε όργιο»

Μαρία Ζαχάροβα: «Η Eurovision 2024 ξεπερνά κάθε όργιο» Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Πυρά εναντίον της φετινής Eurovision εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής της, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρίας Ζαχάροβα.

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό της Eurovision, την οποία αυτή τη χρονιά κέρδισε η Ελβετία και το Nemo, η Μαρία Ζαχάροβα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του μουσικού διαγωνισμού, μέσω ανάρτησή της στο Telegram. «Η Eurovision 2024 ξεπερνά κάθε όργιο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε μαζί με ένα βίντεο.

Στο βίντεο περιλαμβάνονται ο Ολλανδός Joost Klein, το Nemo από τη συμμετοχή της Ελβετίας, το Bambie Thug από την Ιρλανδία και ο Φινλανδός Windows95man. Το βίντεο συνοδεύεται από μουσική υπόκρουση του Ίγκορ Κόρνελιουκ, η οποία παρουσιάστηκε στο «Satan’s Ball» στη σειρά «Ο Μάιτρ και η Μαργαρίτα». 

«Η Eurovision 2024 ξεπερνά κάθε όργιο, συμμορία ή τελετουργική ιεροσυλία. Η κηδεία της δυτικής Ευρώπης συνεχίζεται κανονικά, δεν μας προκαλεί εντύπωση αυτό», αναφέρει στην ανάρτησή της. Υπενθυμίζεται πως μετά την εισβολή  στην Ουκρανία το 2022, η Ρωσία δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM