Μαράια Κάρεϊ: Την μήνυσε και ο αδελφός της, για τα απομνημονεύματά της

Η Μαράια Κάρεϊ Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο μεγαλύτερος αδελφός της Μαράια Κάρεϊ μήνυσε τη σταρ για δυσφήμηση και ψυχική οδύνη, λόγω των απομνημονευμάτων της με τίτλο «The Meaning Of Mariah Carey».

 

Ο Μόργκαν Κάρεϊ, ο οποίος διεκδικεί αποζημίωση που δεν έχει διευκρινιστεί, υποστηρίζει ότι το βιβλίο ψευδώς αφήνει να εννοηθεί ότι ήταν βίαιος. Αποτέλεσμα αυτού, σύμφωνα με τον ίδιο ήταν η «έντονη ψυχική οδύνη» και η «σοβαρή βλάβη της υπόληψής του».

 

Πριν από μία εβδομάδα έκανε μήνυση στην Μαράια Κάρεϊ και η αδελφή της, διεκδικώντας αποζημίωση 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων, για το ίδιο βιβλίο.

 

Η Άλισον Κάρεϊ λέει ότι αποσπάσματα που ισχυρίζονται ότι έδωσε Valium στην 12χρονη Μαράια, ότι προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί και πως πέταξε καυτό τσάι πάνω της είναι «εξοργιστικά» και έχουν στόχο να την «ταπεινώσουν και να την ντροπιάσουν».

 

Η ίδια αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι η τραγουδίστρια «δεν παρουσίασε καμία απόδειξη για να τεκμηριώσει αυτούς τους σοβαρούς ισχυρισμούς».


Ο Μόργκαν Κάρεϊ από την πλευρά του υποστηρίζει ότι η σταρ έβλαψε την υπόληψή του, γράφοντας για έναν φερόμενο «άγριο καβγά» με τον πατέρα του, που συνέβη όταν εκείνη ήταν κοριτσάκι.

 

Η Μαράια Κάρεϊ έγραψε ότι χρειάστηκαν «12 αστυνομικοί για να χωρίσουν τον αδελφό μου και τον πατέρα μου», αλλά ο Μόργκαν Κάρεϊ λέει ότι το συμβάν είναι «φανταστικό» και πως, υπό κανονικές συνθήκες, μόνο 1-2 αστυνομικοί θα είχαν ανταποκριθεί σε κλήση για ενδοοοικογενειακή βία.

 

Επίσης τη μήνυσε για αποσπάσματα που, υποστηρίζει, υπονοούν ότι προσπάθησε να της αποσπάσει εκβιαστικά χρήματα όταν εκείνη έγινε επιτυχημένη και ότι ήταν στο «σύστημα της ποινικής δικαιοσύνης».

 

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο αναφέρουν ότι είναι περισσότερο θλιμμένος και απογοητευμένος παρά οργισμένος από τις «προδοσίες και τα κακόβουλα ψέματα» της αδελφής του.

 

«Σε καμία περίπτωση δεν φθονεί την τεράστια καλλιτεχνική και προσωπική επιτυχία της αδελφής του, έχει απολαύσει τις δικές του επιτυχίες, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά και πάντα της εύχεται τα καλύτερα», αναφέρεται ακόμη.


Η αυτοβιογραφία της Μαράια Κάρεϊ κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και έναν μήνα αργότερα βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των New York Times των μη μυθοπλαστικών best-seller.

 

Το βιβλίο περιλαμβάνει πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή της, συμπεριλαμβανομένης του δύσκολου τρόπου με τον οποίο μεγάλωσε, τον ρατσισμό που αντιμετώπισε ως παιδί και ισχυρισμούς ότι ο πρώτος γάμος της με τον στέλεχος δισκογραφίας Τόμι Μοτόλα ήταν κακοποιητικός.



Με πληροφορίες από BBC

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Ιταλία: «Ciao Kate» - Το πλήθος αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο της διεθνές ταξίδι μετά τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, βλέποντας στοιχεία της στο δημόσιο προφίλ της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΚΙΝΟ

Διεθνή / Politico: Γιατί η σύνοδος Τραμπ - Σι έχασε τη δυναμική της

Οι φιλοδοξίες του προέδρου των ΗΠΑ για τη σύνοδο με τον Κινέζο ηγέτη φαίνεται πως περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς από την επιδίωξη μιας «μεγάλης συμφωνίας» κατέληξαν σε έκκληση για βοήθεια με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
THE LIFO TEAM