Μακένζι Σκοτ: Η δισεκατομμυριούχος πρώην του Τζεφ Μπέζος παίρνει ξανά διαζύγιο, πριν κλείσει δύο χρόνια γάμου

Η Μακένζι Σκοτ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Μακένζι Σκοτ και ο δεύτερος σύζυγός της, Νταν Τζιούετ, παίρνουν ξεχωριστούς δρόμους. Η δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, προτού το ζευγάρι συμπληρώσει δύο χρόνια έγγαμου βίου. 

Η 52χρονη, που είναι ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, το 2019 πήρε διαζύγιο από τον Τζεφ Μπέζος και έπειτα από δύο χρόνια παντρεύτηκε τον Νταν Τζιούετ, ο οποίος ήταν καθηγητής στο σχολείο όπου φοιτούσαν τα παιδιά της. 

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον γάμο τους τον Μάρτιο του 2021, μέσω της ιστοσελίδας του Giving Pledge, την οργάνωση που ενθαρρύνει τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο να δωρίσουν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας τους. 

Τη Δευτέρα, η Σκοτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, σύμφωνα με τους New York Times. Ο όποιος διαχωρισμός της περιουσίας αναλύεται σε ξεχωριστό, μυστικό, συμβόλαιο που έχει κάνει το ζευγάρι, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.  

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν κάποια σημάδια πως η σχέση τους έχει τερματιστεί. Στο παρελθόν, οι οργανώσεις που λάμβαναν δωρεές της Σκοτ, ευχαριστούσαν δημοσίως τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της. Όμως, τελευταία οι ευχαριστίες απευθύνονταν μόνο στη δισεκατομμυριούχο. Την προηγούμενη εβδομάδα εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα του Giving Pledge η επιστολή του Νταν Τζιούετ. Επίσης, το όνομά του διεγράφη από πρόσφατο κείμενο που είχε γράψει η Σκοτ, όπως και από το βιογραφικό της στην Amazon. 
 
συντάσσομαι στη δέσμευσή της για την παραχώρηση μιας τεράστιας περιουσίας για την εξυπηρέτηση άλλων», ανέφερε μεταξύ άλλων σε εκείνο το μήνυμά του ο τζιούετ, αλλά αυτό έχει εξαφανιστεί πλέον από την ιστοσελίδα του Giving Pledge και το όνομά του πρόσφατα διαγράφηκε από μια ανάρτηση που είχε κάνει η Σκοτ πέρυσι, σύμφωνα με τους New York Times. 

Η Μακένζι Σκοτ έχει δωρίσει περισσότερα από 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μετά το διαζύγιό της με τον Τζεφ Μπέζος. Έχει δεσμευθεί ότι θα δωρίσει όλη την περιουσία της, την οποία το Bloomberg εκτιμά τώρα σε 27,8 δισεκατομμύρια δολάρια. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Η Ευρώπη επιταχύνει τα σχέδιά της για ασφαλή ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ - Όσα δήλωσαν οι ηγέτες των χωρών

Στη συνάντησή τους στο Παρίσι, οι Ευρωπαίοι ηγέτες δήλωσαν ότι ενδέχεται να εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για μια αμυντική αποστολή, παρά το γεγονός ότι το Ιράν δήλωσε πως ανοίγει πλήρως τη θαλάσσια δίοδο
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM