«Μαϊμού» συντάξεις και στις ΗΠΑ

«Μαϊμού» συντάξεις και στις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Τεράστια απάτη με μαϊμού συντάξεις αναπηρίας που κόστισαν εκατομμύρια δολάρια στον προϋπολογισμό της Νέας Υόρκης εντόπισε ο εισαγγελέας του Μανχάταν.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι 80 πρώην αστυνομικοί και πυροσβέστες της Νέας Υόρκης που πήραν σύνταξη αναπηρίας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, μετά τις επιθέσεις εκατοντάδες δήλωσαν αδυναμία να εργαστούν και ότι λόγω των καταστάσεων που βίωσαν,  εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, δεν μπορούσαν να ταξιδεύσουν και δεν είχαν σχεδόν καμία κοινωνική συναναστροφή.

Όπως αποδείχτηκε όμως έχαιραν άκρας υγείας, καθώς μεταξύ άλλων, ένας βρέθηκε να πετά ελικόπτερο, ένας δεύτερος να οδηγεί τζετ σκι και κάποιος άλλος να παίζει blackjack στο Λας Βέγκας.

Στο κύκλωμα εμπλέκονται ως επικεφαλής τέσσερις άνδρες ένας δικηγόρος, ένας πρώην αξιωματικός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και ένας ειδικός σύμβουλος που ειδικεύεται σε θέματα αναπηρίας.

Η μέση σύνταξη αναπηρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες κυμαίνεται από περίπου 30.000 έως 50.000 δολάρια το χρόνο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Διεθνή / Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Η ανάρτηση δεν συνοδεύεται από κάποιο σχόλιο του προέδρου, ωστόσο έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτησή του κατά την οποία, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε ότι «θα του άρεσε να είναι εκείνος ο επόμενος πάπας»
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Διεθνή / ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Σύμφωνα με την εισαγγελία, κίνητρο του δράστη ήταν η θρησκευτική τους ταυτότητα και η σύνδεσή τους με τη Γάζα, σε μια πράξη ωμής εκδίκησης λόγω της σύρραξης Ισραήλ-Χαμάς
LIFO NEWSROOM