Μαδούρο: Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει 6 παιδιά για το καλό της Βενεζουέλας

Μαδούρο: Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει 6 παιδιά για το καλό της Βενεζουέλας Facebook Twitter
Ο Νικολάς Μαδούρο κάλεσε τις γυναίκες της Βενεζουέλας να κάνουν 6 παιδιά (Πηγή φωτό EPA)
3

Ο Νικολάς Μαδούρο κάλεσε τις γυναίκες της Βενεζουέλας να κάνουν από έξι παιδιά «για το καλό της χώρας».


Μιλώντας σε εκδήλωση για την προώθηση προγράμματος για την υγειονομική περίθαλψη των γυναικών, ο Μαδούρο είπε απευθυνόμενος στις γυναίκες «γεννήστε, γεννήστε».

«Ο Θεός να σε ευλογεί που έδωσες ζωή σε έξι αγόρια και κορίτσια», είπε ο Μαδούρο απευθυνόμενος σε γυναίκα που ήταν στην εκδήλωση. «Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει έξι παιδιά, για το καλό της χώρας», συνέχισε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.
Όλα αυτά, τη στιγμή που η χώρα μαστίζεται από σοβαρές ελλείψεις τροφίμων και φαρμάκων, λόγω της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με τη UNICEF, από το 2013 έως το 2018 το 13% των παιδιών στη Βενεουέλα ήταν υποσιτισμένα.

Η αντιπολίτευση αντέδρασε έντονα στα λεγόμενα του Μαδούρο. «Τα νοσοκομεία δεν λειτουργούν, τα εμβόλια είναι ελάχιστα, οι γυναίκες δεν μπορούν να θηλάσουν επειδή είναι υποσιτισμένες ή να αγοράσουν γάλα, επειδή είναι απρόσιτο και η χώρα αντιμετωπίζει αναγκαστική μετανάστευση, εξαιτίας της ανθρωπιστικής έκτακτης ανάγκης», έγραψε στο Twitter η Μανουέλα Μπολιβάρ, μέλος της εθνοσυνέλευσης, ξεσπώντας κατά του Μαδούρο.

Διεθνή
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM