Μαδούρο: Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει 6 παιδιά για το καλό της Βενεζουέλας

Μαδούρο: Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει 6 παιδιά για το καλό της Βενεζουέλας Facebook Twitter
Ο Νικολάς Μαδούρο κάλεσε τις γυναίκες της Βενεζουέλας να κάνουν 6 παιδιά (Πηγή φωτό EPA)
3

Ο Νικολάς Μαδούρο κάλεσε τις γυναίκες της Βενεζουέλας να κάνουν από έξι παιδιά «για το καλό της χώρας».


Μιλώντας σε εκδήλωση για την προώθηση προγράμματος για την υγειονομική περίθαλψη των γυναικών, ο Μαδούρο είπε απευθυνόμενος στις γυναίκες «γεννήστε, γεννήστε».

«Ο Θεός να σε ευλογεί που έδωσες ζωή σε έξι αγόρια και κορίτσια», είπε ο Μαδούρο απευθυνόμενος σε γυναίκα που ήταν στην εκδήλωση. «Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει έξι παιδιά, για το καλό της χώρας», συνέχισε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.
Όλα αυτά, τη στιγμή που η χώρα μαστίζεται από σοβαρές ελλείψεις τροφίμων και φαρμάκων, λόγω της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με τη UNICEF, από το 2013 έως το 2018 το 13% των παιδιών στη Βενεουέλα ήταν υποσιτισμένα.

Η αντιπολίτευση αντέδρασε έντονα στα λεγόμενα του Μαδούρο. «Τα νοσοκομεία δεν λειτουργούν, τα εμβόλια είναι ελάχιστα, οι γυναίκες δεν μπορούν να θηλάσουν επειδή είναι υποσιτισμένες ή να αγοράσουν γάλα, επειδή είναι απρόσιτο και η χώρα αντιμετωπίζει αναγκαστική μετανάστευση, εξαιτίας της ανθρωπιστικής έκτακτης ανάγκης», έγραψε στο Twitter η Μανουέλα Μπολιβάρ, μέλος της εθνοσυνέλευσης, ξεσπώντας κατά του Μαδούρο.

Διεθνή
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM