Madonna: Φαν της έκαναν αγωγή, για τη συναυλία στη Νέα Υόρκη

Madonna: Φαν της έκαναν αγωγή, για τη συναυλία στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Δύο φαν της Madonna έκαναν αγωγή στη βασίλισσα της ποπ επειδή άργησε να εμφανιστεί στη συναυλία της στη Νέα Υόρκη. Εκείνο το βράδυ πολλοί είχαν εκφράσει την οργή τους στα social media, για την αργοπορία της τραγουδίστριας.

Στην αγωγή, που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν, οι δύο φαν της Madonna επισημαίνουν πόσο τους επηρέασε η αργοπορημένη εμφάνιση της 65χρονης σταρ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι την επόμενη ημέρα «έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς για να πάνε στη δουλειά τους»

Ο Μάικλ Φέλοους και ο Τζόναθαν Χέιντεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν από κοντά τη συναυλία που έδωσε η Madonna στο Barclays Center στις 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του Celebration tour. 

Σύμφωνα με τις σχετικές διαφημίσεις, η συναυλία θα ξεκινούσε στις 20:30, όμως η Madonna εμφανίστηκε στη σκηνή μετά τις 22:30, αναφέρει η αγωγή, στην οποία οι δύο φαν της τραγουδίστριας επισημαίνουν πόσο δύσκολο ήταν να επιστρέψουν σπίτι τους, επειδή το σόου τελείωσε στη 01:00. 

Ακόμη, αναφέρουν ότι το γεγονός πως η συναυλία τελείωσε αργά επηρέασε τη δυνατότητά τους να «φροντίσουν τις ευθύνες της οικογένειάς τους την επόμενη ημέρα». Στην αγωγή στρέφονται εναντίον της Madonna, του Barclays Center και της Live Nation, κατηγορώντας τους για «ασυνείδητες, αθέμιτες και/ ή παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές» αναφορικά με την καθυστερημένη έναρξη, που σύμφωνα με τους φαν συνιστά «παραβίαση σύμβασης και αδικαιολόγητη ψευδή διαφήμιση».  

Οι καθυστερήσεις δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στις συναυλίες, ενώ η Madonna έχει βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τέτοιες αγωγές. Το 2019 φαν από τη Φλόριντα υποστήριξε ότι η αργοπορία της σταρ σε συναυλία ήταν παραβίαση σύμβασης. Ένα χρόνο αργότερα δύο φαν της στη Νέα Υόρκη επίσης προσέφυγαν στη δικαιοσύνη με ανάλογα επιχειρήματα. Αργότερα και οι δύο αγωγές αποσύρθηκαν.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM