Madonna: Φαν της έκαναν αγωγή, για τη συναυλία στη Νέα Υόρκη

Madonna: Φαν της έκαναν αγωγή, για τη συναυλία στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Δύο φαν της Madonna έκαναν αγωγή στη βασίλισσα της ποπ επειδή άργησε να εμφανιστεί στη συναυλία της στη Νέα Υόρκη. Εκείνο το βράδυ πολλοί είχαν εκφράσει την οργή τους στα social media, για την αργοπορία της τραγουδίστριας.

Στην αγωγή, που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν, οι δύο φαν της Madonna επισημαίνουν πόσο τους επηρέασε η αργοπορημένη εμφάνιση της 65χρονης σταρ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι την επόμενη ημέρα «έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς για να πάνε στη δουλειά τους»

Ο Μάικλ Φέλοους και ο Τζόναθαν Χέιντεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν από κοντά τη συναυλία που έδωσε η Madonna στο Barclays Center στις 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του Celebration tour. 

Σύμφωνα με τις σχετικές διαφημίσεις, η συναυλία θα ξεκινούσε στις 20:30, όμως η Madonna εμφανίστηκε στη σκηνή μετά τις 22:30, αναφέρει η αγωγή, στην οποία οι δύο φαν της τραγουδίστριας επισημαίνουν πόσο δύσκολο ήταν να επιστρέψουν σπίτι τους, επειδή το σόου τελείωσε στη 01:00. 

Ακόμη, αναφέρουν ότι το γεγονός πως η συναυλία τελείωσε αργά επηρέασε τη δυνατότητά τους να «φροντίσουν τις ευθύνες της οικογένειάς τους την επόμενη ημέρα». Στην αγωγή στρέφονται εναντίον της Madonna, του Barclays Center και της Live Nation, κατηγορώντας τους για «ασυνείδητες, αθέμιτες και/ ή παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές» αναφορικά με την καθυστερημένη έναρξη, που σύμφωνα με τους φαν συνιστά «παραβίαση σύμβασης και αδικαιολόγητη ψευδή διαφήμιση».  

Οι καθυστερήσεις δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στις συναυλίες, ενώ η Madonna έχει βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τέτοιες αγωγές. Το 2019 φαν από τη Φλόριντα υποστήριξε ότι η αργοπορία της σταρ σε συναυλία ήταν παραβίαση σύμβασης. Ένα χρόνο αργότερα δύο φαν της στη Νέα Υόρκη επίσης προσέφυγαν στη δικαιοσύνη με ανάλογα επιχειρήματα. Αργότερα και οι δύο αγωγές αποσύρθηκαν.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM
Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εμποδίζοντας τη βοήθεια στη Γάζα»

Διεθνή / Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εμποδίζοντας τη βοήθεια στη Γάζα»

«Τα αποθέματά μας θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες ολόκληρου του πληθυσμού για περίπου τρεις μήνες, αλλά παραμένουν εκτός της Γάζας», δήλωσε ανώτερο στέλεχος της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ «σχεδόν αποφάσισε» για τη Βενεζουέλα – Αεροπλανοφόρο και 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή

Διεθνή / Ο Τραμπ «σχεδόν αποφάσισε» για τη Βενεζουέλα – Αεροπλανοφόρο και 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή

Ο Νικολάς Μαδούρο έχει θέσει τις ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας σε ύψιστο συναγερμό, ενώ δυτικοί σύμμαχοι των ΗΠΑ αναφέρουν ότι δεν έχουν ενημερωθεί για τις ακριβείς προθέσεις της Ουάσιγκτον
LIFO NEWSROOM
Joyce Carol Oates: Η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας αποδόμησε τον Μασκ χωρίς να τον κατονομάσει

Διεθνή / Joyce Carol Oates: Η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας αποδόμησε τον Μασκ χωρίς να τον κατονομάσει

Ο Μασκ αντέδρασε οργισμένα στις αιχμές της Oates, αποκαλώντας τις «ψεύτικες» και τη συγγραφέα «κακεντρεχή», ενώ υποβάθμισε και το έργο της με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
LIFO NEWSROOM