Madonna: Φαν της έκαναν αγωγή, για τη συναυλία στη Νέα Υόρκη

Madonna: Φαν της έκαναν αγωγή, για τη συναυλία στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Δύο φαν της Madonna έκαναν αγωγή στη βασίλισσα της ποπ επειδή άργησε να εμφανιστεί στη συναυλία της στη Νέα Υόρκη. Εκείνο το βράδυ πολλοί είχαν εκφράσει την οργή τους στα social media, για την αργοπορία της τραγουδίστριας.

Στην αγωγή, που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν, οι δύο φαν της Madonna επισημαίνουν πόσο τους επηρέασε η αργοπορημένη εμφάνιση της 65χρονης σταρ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι την επόμενη ημέρα «έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς για να πάνε στη δουλειά τους»

Ο Μάικλ Φέλοους και ο Τζόναθαν Χέιντεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν από κοντά τη συναυλία που έδωσε η Madonna στο Barclays Center στις 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του Celebration tour. 

Σύμφωνα με τις σχετικές διαφημίσεις, η συναυλία θα ξεκινούσε στις 20:30, όμως η Madonna εμφανίστηκε στη σκηνή μετά τις 22:30, αναφέρει η αγωγή, στην οποία οι δύο φαν της τραγουδίστριας επισημαίνουν πόσο δύσκολο ήταν να επιστρέψουν σπίτι τους, επειδή το σόου τελείωσε στη 01:00. 

Ακόμη, αναφέρουν ότι το γεγονός πως η συναυλία τελείωσε αργά επηρέασε τη δυνατότητά τους να «φροντίσουν τις ευθύνες της οικογένειάς τους την επόμενη ημέρα». Στην αγωγή στρέφονται εναντίον της Madonna, του Barclays Center και της Live Nation, κατηγορώντας τους για «ασυνείδητες, αθέμιτες και/ ή παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές» αναφορικά με την καθυστερημένη έναρξη, που σύμφωνα με τους φαν συνιστά «παραβίαση σύμβασης και αδικαιολόγητη ψευδή διαφήμιση».  

Οι καθυστερήσεις δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στις συναυλίες, ενώ η Madonna έχει βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τέτοιες αγωγές. Το 2019 φαν από τη Φλόριντα υποστήριξε ότι η αργοπορία της σταρ σε συναυλία ήταν παραβίαση σύμβασης. Ένα χρόνο αργότερα δύο φαν της στη Νέα Υόρκη επίσης προσέφυγαν στη δικαιοσύνη με ανάλογα επιχειρήματα. Αργότερα και οι δύο αγωγές αποσύρθηκαν.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM