Λονδίνο: Συνελήφθη άνδρας που έριξε το ΙΧ του σε πεζοδρόμιο - 4 τραυματίες

Λονδίνο: Συνελήφθη άνδρας που έριξε το ΙΧ του σε πεζοδρόμιο - 4 τραυματίες Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας αφότου το αυτοκίνητό του έπεσε σε πεζοδρόμιο στο κέντρο του Λονδίνου τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό στη λεωφόρο Shaftesbury Avenue, με ένα από αυτά να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας κλήθηκαν στις 12.45 π.μ. μετά από αναφορές σχετικά με ένα ατύχημα από ένα αυτοκίνητο στη λάθος πλευρά του δρόμου. Ο 31χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας, επιβεβαίωσε η αστυνομία. Η αστυνομία αναφέρει ότι το περιστατικό έχει επιβεβαιωθεί ως μεμονωμένο και δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Η λεωφόρος Shaftesbury είναι ένας σημαντικός δρόμος στο West End του Λονδίνου, που θεωρείται η καρδιά της θεατρικής περιοχής της πόλης.

Με πληροφορίες από Sky News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM