Λονδίνο: Συνελήφθη άνδρας που έριξε το ΙΧ του σε πεζοδρόμιο - 4 τραυματίες

Λονδίνο: Συνελήφθη άνδρας που έριξε το ΙΧ του σε πεζοδρόμιο - 4 τραυματίες Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας αφότου το αυτοκίνητό του έπεσε σε πεζοδρόμιο στο κέντρο του Λονδίνου τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό στη λεωφόρο Shaftesbury Avenue, με ένα από αυτά να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας κλήθηκαν στις 12.45 π.μ. μετά από αναφορές σχετικά με ένα ατύχημα από ένα αυτοκίνητο στη λάθος πλευρά του δρόμου. Ο 31χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας, επιβεβαίωσε η αστυνομία. Η αστυνομία αναφέρει ότι το περιστατικό έχει επιβεβαιωθεί ως μεμονωμένο και δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Η λεωφόρος Shaftesbury είναι ένας σημαντικός δρόμος στο West End του Λονδίνου, που θεωρείται η καρδιά της θεατρικής περιοχής της πόλης.

Με πληροφορίες από Sky News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM