Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή θεάτρου - Τραυματίστηκαν θεατές

Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή θεάτρου - Τραυματίστηκαν θεατές Facebook Twitter
0

Αρκετοί θεατές τραυματίστηκαν μετά από κατάρρευση στέγης κατά τη διάρκεια παράστασης στο θέατρο Piccadilly στο West End του Λονδίνου.

Ο χώρος στην οδό Denman ήταν γεμάτος κόσμο για την παράσταση «Ο θάνατος του εμποράκου» του Άρθουρ Μίλερ. Τα ουρλιαχτά διέκοψαν την παράσταση όταν συνέβη η μερική κατάρρευση οροφής και κάποιοι θεατές καλύφθηκαν από συντρίμμια. Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι χρειάστηκε να εκκενώσουν το χώρο, δήλωσε η αστυνομία Met.

Λονδίνο: Κατέρρευσε οροφή θεάτρου - Τραυματίστηκαν θεατές Facebook Twitter


Πέντε θεατές χρειάστηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη για μικρούς τραυματισμούς, δήλωσε ο όμιλος Theatre Group (ATG). Ο δημοσιογράφος του BBC Iain Haddow, ο οποίος ήταν στο ακροατήριο, δήλωσε ότι η κατάρρευση συνέβη περίπου 20 λεπτά αφότου είχε αρχίσει η παράσταση. Είπε ότι πριν από την κατάρρευση είχε σημειωθεί πτώση νερού από το σημείο και ότι προκλήθηκε πανικός όταν έπεσε η οροφή.

Έξω από το θέατρο υπήρχαν σκαλωσιές καθώς κάποιες εργασίες ήταν σε εξέλιξη. Μετά την κατάρρευση, ένας εκπρόσωπος της ATG επιβεβαίωσε ότι το τμήμα της οροφής κατέρρευσε. «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διαπιστώσουμε την αιτία του συμβάντος», είπε.

Η ομάδα θεάτρου δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε θα ξανανοίξει ο χώρος και εάν θα επηρεαστούν οι εμφανίσεις ή οι κάτοχοι εισιτηρίων - αλλά δήλωσε ότι θα γίνει μια δήλωση αργότερα την ίδια ημέρα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φωτογράφος και ακτιβίστρια Nan Goldin στην 1η θέση της φετινής λίστας Art Review Power 100

Διεθνή / Η φωτογράφος και ακτιβίστρια Nan Goldin στην 1η θέση της φετινής λίστας Art Review Power 100

Η λίστα για πρώτη φορά κυριαρχείται από καλλιτέχνες οι οποίοι δεν δημιουργούν απλώς έργα για μουσεία και γκαλερί αλλά χρησιμοποιούν την ιδιότητά τους για να υπερασπιστούν και να επιφέρουν ευρύτερες κοινωνικές αλλαγές.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ