Lady Gaga: Η αποτυχημένη τρομοκρατική επίθεση στο Ρίο αποκτά «σατανική» τροπή

Lady Gaga: Η αποτυχημένη τρομοκρατική επίθεση στο Ρίο αποκτά «σατανική» τροπή Facebook Twitter
Φωτ. από τη συναυλία της Lady Gaga στη Βραζιλία / EPA
0

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα, σχετικά με τους πιθανούς λόγους πίσω από την απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στη συναυλία της Lady Gaga στη Βραζιλία.

Το Σάββατο η Lady Gaga πραγματοποίησε μία ιστορική δωρεάν συναυλία στην παραλία Κοπακαμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 2,1 εκατομμύρια θεατές, καταγράφοντας ρεκόρ προσέλευσης.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστό πως οι Αρχές της Βραζιλίας απέτρεψαν τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια της συναυλίας, συλλαμβάνοντας δύο άτομα.

Στην αρχή, θεωρήθηκε πως στόχος της επίθεσης ήταν η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, καθώς το κίνητρο φέρεται να ήταν το μίσος λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού, όμως οι νέες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, δίνουν μία «σατανική» τροπή στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι βραζιλιάνικες Αρχές μοιράστηκαν νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση, αναφέροντας ότι ένας τρίτος ύποπτος, σχεδίαζε να εκτελέσει ένα «σατανιστικό τελετουργικό σκοτώνοντας ένα παιδί ή ένα μωρό» κατά τη διάρκεια της συναυλίας, καθώς πιστεύει ότι η Lady Gaga είναι σατανίστρια.

Πληροφορίες του CNN ανέφεραν χαρακτηριστικά, πως λόγω του ότι  πιστεύει ότι η Lady Gaga είναι σατανίστρια, ήθελε να της απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Ο άνδρας έχει εξίσου συλληφθεί, και κατηγορείται για τρομοκρατία και υποκίνηση σε έγκλημα.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως έχουν εκδοθεί πάνω από δώδεκα εντάλματα έρευνας και κατάσχεσης σε διάφορες πολιτείες, όπως το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Μάτο Γκρόσο, το Ρίο Γκράντε Ντο Σουλ και το Σάο Πάολο, για την ίδια υπόθεση.

Με πληροφορίες από euronews

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Τουρκία απαγόρευσε τη χρήση ΛΟΑΤΚΙ+ όρων: Το 2025 ως «Έτος της Οικογένειας» και η εντεινόμενη καταστολή

Διεθνή / H Τουρκία απαγόρευσε τη χρήση ΛΟΑΤΚΙ+ όρων: Το 2025 ως «Έτος της Οικογένειας» και η εντεινόμενη καταστολή

Η τουρκική κυβέρνηση απαγορεύει τη χρήση όρων όπως «κοινωνικό φύλο», «σεξουαλικός προσανατολισμός» και «LGBT» το 2025 - Οι σημαντικότερες επιθέσεις και η κατάσταση των δικαιωμάτων στην Τουρκία
LIFO NEWSROOM
Στα όρια Ινδία-Πακιστάν: Δεκατρεις νεκροί άμαχοι λέει το Νέο Δελχί - Έκρηξη στη Λαχόρη

Διεθνή / Στα όρια Ινδία-Πακιστάν: Δεκατρεις νεκροί άμαχοι λέει το Νέο Δελχί - Έκρηξη στη Λαχόρη

Νέες στρατιωτικές συγκρούσεις ξέσπασαν ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν στο Κασμίρ, με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες - Οι εξελίξεις, οι αιτίες της κρίσης και ο κίνδυνος κλιμάκωσης μεταξύ των δύο πυρηνικών δυνάμεων
LIFO NEWSROOM