Κύπρος: Ομολόγησε τη δολοφονία δύο αγνοούμενων γυναικών από τη Ρωσία

Κύπρος: Ο βασικός ύποπτος ομολόγησε τη δολοφονία δύο αγνοούμενων γυναικών από τη Ρωσία Facebook Twitter
Sigmalive
0

Διαλευκάνθηκε η υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης στην Κύπρο δύο γυναικών ηλικίας 43 και 33 ετών με καταγωγή από την Ρωσία.

Ο βασικός ύποπτος το βράδυ του Σαββάτου, ομολόγησε ότι δολοφόνησε τις δύο γυναίκες από τη Ρωσία.

Οι γυναίκες είχαν εξαφανιστεί από την 17η Νοεμβρίου, και σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός άνδρας αν και αρχικά είχε επιχειρήσει να αποπροσανατολίσει και να ξεγελάσει τις αρχές, αργά το βράδυ του Σαββάτου ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε τις δύο γυναίκες σε εξοχική κατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο άνδρας από τη Συρία υπέδειξε το ακριβές σημείο όπου είχε θάψει τις σορούς τους.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν τα πτώματα της Mariia Gazibagandova, 33 ετών και της Khaiat Alraeesi, 43 ετών.

Περισσότερες απαντήσεις για τον θάνατο των δύο γυναικών, αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή, που θα διενεργηθεί.

Στο σημείο μετέβησαν λίγο πριν τις εννέα το πρωί οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, αλλά και ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να μεταβεί και ο ίδιος ο Αρχηγός της Δύναμης.

Ο άνδρας συνελήφθη στις 7 το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα «μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετά από σχετική πληροφορία, εντόπισαν τον ύποπτο να κινείται με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού, και αφού τον ανέκοψαν, προχώρησαν στη σύλληψή του, με δικαστικό ένταλμα.

»Το όχημα οδηγούσε δεύτερος άντρας, ηλικίας 45 ετών, ο οποίος επίσης συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος».

Ο νεαρός ήταν προγραμματισμένο να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Γραφείο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό των σορών των δύο γυναικών ο 23χρονος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος και να συλληφθεί εκ νέου για άλλα αδικήματα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ/Sigmalive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM