Κύπρος: Ομολόγησε τη δολοφονία δύο αγνοούμενων γυναικών από τη Ρωσία

Κύπρος: Ο βασικός ύποπτος ομολόγησε τη δολοφονία δύο αγνοούμενων γυναικών από τη Ρωσία Facebook Twitter
Sigmalive
0

Διαλευκάνθηκε η υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης στην Κύπρο δύο γυναικών ηλικίας 43 και 33 ετών με καταγωγή από την Ρωσία.

Ο βασικός ύποπτος το βράδυ του Σαββάτου, ομολόγησε ότι δολοφόνησε τις δύο γυναίκες από τη Ρωσία.

Οι γυναίκες είχαν εξαφανιστεί από την 17η Νοεμβρίου, και σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός άνδρας αν και αρχικά είχε επιχειρήσει να αποπροσανατολίσει και να ξεγελάσει τις αρχές, αργά το βράδυ του Σαββάτου ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε τις δύο γυναίκες σε εξοχική κατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο άνδρας από τη Συρία υπέδειξε το ακριβές σημείο όπου είχε θάψει τις σορούς τους.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν τα πτώματα της Mariia Gazibagandova, 33 ετών και της Khaiat Alraeesi, 43 ετών.

Περισσότερες απαντήσεις για τον θάνατο των δύο γυναικών, αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή, που θα διενεργηθεί.

Στο σημείο μετέβησαν λίγο πριν τις εννέα το πρωί οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, αλλά και ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να μεταβεί και ο ίδιος ο Αρχηγός της Δύναμης.

Ο άνδρας συνελήφθη στις 7 το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα «μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετά από σχετική πληροφορία, εντόπισαν τον ύποπτο να κινείται με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού, και αφού τον ανέκοψαν, προχώρησαν στη σύλληψή του, με δικαστικό ένταλμα.

»Το όχημα οδηγούσε δεύτερος άντρας, ηλικίας 45 ετών, ο οποίος επίσης συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος».

Ο νεαρός ήταν προγραμματισμένο να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Γραφείο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό των σορών των δύο γυναικών ο 23χρονος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος και να συλληφθεί εκ νέου για άλλα αδικήματα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ/Sigmalive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΟΡΟΥ

Διεθνή / Η χρηματοδότηση για την αίθουσα χορού των 400 εκατ. δολαρίων του Τραμπ κινδυνεύει έπειτα από απόφαση της Γερουσίας

Οι Δημοκρατικοί έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα χορού ακριβή και περιττή πολυτέλεια, σε μια περίοδο που οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν αυξανόμενο κόστος ζωής, όπως οι υψηλότερες τιμές καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Τα 20 χρόνια είναι αρκετά» – Ο Τραμπ θέτει όριο στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια αναστολή 20 ετών στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα ήταν αρκετή για μια συμφωνία, σηματοδοτώντας πιθανή μετατόπιση στη στάση του απέναντι στην Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM