Κύπρος: Φουσκωτό σκάφος με πρόσφυγες από τη Συρία έφτασε στο νησί

Κύπρος: Φουσκωτό σκάφος με πρόσφυγες από τη Συρία έφτασε στο νησί Facebook Twitter
0

Φουσκωτό σκάφος με δέκα πρόσφυγες από τη Συρία έφθασε μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή Παραλιμνίου, κοντά στη διαχωριστική γραμμή με τα κατεχόμενα.

Αστυνομική Άκατος προσέγγισε το σκάφος και αφού παρέλαβε τους πρόσφυγες, τους μετέφερε με ασφάλεια στη στεριά.

Το φουσκωτό είχε εντοπισθεί νωρίτερα ενώ έπλεε στα ανοικτά του Ακρωτηρίου Κάβο Γκρέκο, αλλά στη συνέχεια το στίγμα του εξαφανίστηκε.

Οι πρόσφυγες, τρεις άνδρες, δύο γυναίκες και πέντε παιδιά, μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δέκα άτομα, είναι μέλη πενταμελούς και τετραμελούς οικογένειας, και ένας φίλος τους.

Οι Σύροι αρνήθηκαν να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο και δήλωσαν ότι θα έμεναν σε σπίτια συγγενών τους, με τους οποίους είχαν κάμει διευθέτηση να τους φιλοξενήσουν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ