Το κρυφό μήνυμα στήριξης της βασίλισσας Ελισάβετ στην Ουκρανία -Στην φωτογραφία με τον Τριντό

Η βασίλισσα Ελισάβετ με τον Τζάστιν Τριντό Facebook Twitter
Φωτ: Instagram @theroyalfamily
0

Με τον δικό της τρόπο φέρεται να έδειξε την στήριξή της στον λαό της Ουκρανίας η βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πρόσφατα ανέρρωσε από κορωνοϊό, έδειξε την αλληλεγγύη της προς την Ουκρανία με έναν διαφορετικό τρόπο κατά τη συνάντησή της με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό.

Στη φωτογραφία, που αναρτήθηκε στα social media του Μπάκιγχαμ, υπάρχει ένα βάζο με μπλε και κίτρινα λουλούδια, χρώματα της ουκρανικής σημαίας, ενώ το φόρεμα της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ είχε παρόμοιες αποχρώσεις.

Όπως υπενθυμίζει ο Independent, η βασίλισσα Ελισάβετ καλείται να κρατά ουδέτερη στάση στα πολιτικά ζητήματα.

«Όταν κοιτάς προσεκτικά τις φωτογραφίες, βλέπεις ότι ακόμη και στο δωμάτιο όπου συναντήθηκαν υπήρχε μια υπενθύμιση της φρίκης των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία», σημείωσε ο Rhiannon Mills, βασιλικός ανταποκριτής του Sky News. «Ένα μπουκέτο κίτρινα και μπλε λουλούδια ήταν μια λεπτή επίδειξη αλληλεγγύης, χωρίς λόγια αλλά ξεκάθαρη για όλους μας», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε με τον Τριντό στο Κάστρο του Ουίνδσορ τη Δευτέρα, καθώς ανέρρωσε από Covid. Ο Τριντό επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε, για συνομιλίες με τον Μπόρις Τζόνσον σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μετά τη συνάντησή τους, ο Τριντό ανέφερε ότι η βασίλισσα «ενδιαφερόταν πολύ» για το τι συνέβαινε στη Ρωσία.

Με πληροφορίες Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM