Κρίσι Τέιγκεν: Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, ήταν άμβλωση και όχι αποβολή

Η Κρίσι Τέιγκεν και Τζον Λέτζεντ Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Πριν από δύο χρόνια, η Κρίσι Τέιγκεν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ότι απέβαλε, ωστόσο, όπως αποκάλυψε, τελικά επρόκειτο για άμβλωση.

Η Τέιγκεν και ο σύζυγός τους John Legend είχαν αποκαλύψει ότι το 2020 έχασαν τον γιο τους Τζακ, μετά από επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, κάνοντας λόγο για αποβολή.

Την Πέμπτη, όμως, το μοντέλο αποκάλυψε ότι επρόκειτο για έκτρωση, καθώς το έμβρυο δεν θα ζούσε και εκείνη θα κινδύνευε.

«Πριν από δύο χρόνια, όταν ήμουν έγκυος στον Τζακ, ο Τζον και εγώ έπρεπε να πάρουμε πολύ δύσκολες και δυσβάσταχτες αποφάσεις. Ήταν ξεκάθαρο περίπου στα μισά του δρόμου ότι το μωρό δεν θα τα κατάφερνε, και ότι ούτε εγώ θα επιβίωνα χωρίς καμία ιατρική παρέμβαση», είπε.

«Ας το πούμε με το όνομά του: Ήταν μια έκτρωση», δήλωσε η Κρίσι Τέιγκεν. «Μια έκτρωση για να σώσω τη ζωή μου για ένα μωρό που δεν είχε καμία απολύτως πιθανότητα. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα καταλάβει, μέχρι πριν από λίγους μήνες».

Η Teigen είπε ότι το συνειδητοποίησε αφού το Ανώτατο Δικαστήριο ανέτρεψε το «Roe vs. Wade».

«Σιώπησα, νιώθοντας περίεργα που δεν το είχα καταλάβει έτσι», μοιράστηκε η Τέιγκεν. «Είπα στον κόσμο ότι είχαμε μια αποβολή, όλα τα πρωτοσέλιδα έλεγαν ότι ήταν μια αποβολή. Και απογοητεύτηκα πραγματικά που στην αρχή δεν είπα τι ήταν και ένιωσα ανόητη που μου πήρε πάνω από ένα χρόνο να καταλάβω ότι είχαμε προχωρήσει σε άμβλωση».

Με πληροφορίες HollywoodReporter
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ