Κρεοπώλης στην Τουρκία έφτιαξε τάφο για την καλύτερη πελάτισσά του- Τη γάτα Γεσίμ

Κρεοπώλης στην Τουρκία έφτιαξε τάφο για την καλύτερη πελάτισσά του- Τη γάτα Γεσίμ Facebook Twitter
0

Η Γεσίμ, η τετράποδη πελάτισσα του κρεοπώλη Ικράμ Κορκμαζέρ, η οποία είχε γίνει viral στο διαδίκτυο καθώς έκανε τα καθημερινά της ψώνια της στο χασάπικό του, πέθανε πριν από δύο εβδομάδες.

Εκείνος όμως δεν την ξέχασε. Την έθαψε στον κήπο του και κατασκεύασε έναν τάφο που ελπίζει ότι θα τον επισκεφθούν πολλοί φιλόζωοι απ' όλον τον κόσμο.

Κρεοπώλης στην Τουρκία έφτιαξε τάφο για την καλύτερη πελάτισσά του- Τη γάτα Γεσίμ Facebook Twitter

Η γάτα επισκεπτόταν τακτικά τον Κορκμαζέρ, ο οποίος δεν παρέλειπε να της προσφέρει τα αγαπημένα της μεζεδάκια. Ένας πελάτης την τράβηξε βίντεο, το ανάρτησε στο διαδίκτυο και η Γεσίμ έγινε διάσημη εν μία νυκτί.

Ο κρεοπώλης κατασκεύασε τον τάφο της στο αγρόκτημά του, στο Οσμαντσίκ της επαρχίας Μανίσα. Όπως είπε, φιλόζωοι απ' όλον τον κόσμο –από τις ΗΠΑ και την Ισπανία μέχρι το Ιράν και την Ιαπωνία– του έστειλαν μηνύματα μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζονταν την επιθυμία τους να επισκεφθούν τον τάφο της.

«Η γάτα μας η Γεσίμ αρρώστησε αφού βρέθηκε στους δρόμους μια βροχερή ημέρα και τελικά πέθανε. Συζητούσα με τη Γεσίμ σαν να μιλούσα σε άνθρωπο, καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον», πρόσθεσε ο Κορκμαζέρ.

«Έφτιαξα έναν τάφο στη μνήμη της και φυτέψαμε τριαντάφυλλα. Τώρα θα τοποθετήσω και μάρμαρο τριγύρω», είπε.

Μετά τον θάνατο της Γεσίμ, ο Κορκμαζέρ δεν έμεινε μόνος: ανέλαβε πλέον να φροντίσει τα γατάκια της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Anadolu

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM