Κρεμλίνο: Ο Πούτιν δεν θα έρθει στην Ελλάδα για τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Κρεμλίνο: Ο Πούτιν δεν θα έρθει στην Ελλάδα για τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / EPA
0

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα παρευρεθεί στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, ξεκαθάρισε σήμερα το Κρεμλίνο.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα επισκεφθεί την Αθήνα παρά την πρόσκληση που του απέστειλε η κυβέρνηση να παρευρεθεί στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου για την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική Επανάσταση, δήλωσε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το Sputnik.

Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Πρίγκιπας Κάρολος είχαν λάβει προσκλήσεις να παρευρεθούν στην παρέλαση ως εκπρόσωποι των τριών χωρών που συνέβαλαν στην απελευθέρωση της Ελλάδας.

Ο Πεσκόφ Πεσκόφ απάντησε αρνητικά. 

Με πληροφορίες από Sputnik

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η Κίνα ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν

Διεθνή / Η Κίνα ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν

Με την κωδική ονομασία «Justice Mission 2025», οι ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν λίγες ημέρες αφότου οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την πώληση ενός από τα μεγαλύτερα πακέτα οπλισμού προς την Ταϊβάν, αξίας 11 δισ. δολαρίων
THE LIFO TEAM