Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας νεκρά από τον ιό

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας νεκρά από τον ιό Facebook Twitter
0

Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας πέθαναν από κορωνοϊο, στο Νιου Τζέρσεϊ, ενώ άλλοι τρεις συγγενείς τους νοσηλεύονται.

Η 73χρονη Γκρέις Φούσκο και έξι από τα ενήλικα παιδιά της νόσησαν, μετά από μία μεγάλη οικογενειακή σύναξη στην οποία συμμετείχαν.

Σύμφωνα με τους New York Times, η 73χρονη γυναίκα πέθανε, αγνοώντας πως δύο από τα παιδιά της είχαν ήδη προσβληθεί από τον φονικό ιό. Λίγες ώρες αργότερα πέθανε ένα από τα παιδιά της Φούσκο κι ακολούθησαν άλλα δύο.

Άλλοι 19 συγγενείς τους έχουν τεθεί αυτοβούλως σε καραντίνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων, εδώ και περίπου μία εβδομάδα, για το αν έχουν προσβληθεί από τον Covid-19 ή όχι.

«Γιατί τα μέλη αυτής της οικογένειας που δεν νοσηλεύονται, δεν έχουν ακόμα τα αποτελέσματα; Πρόκειται για δημόσια κρίση υγείας. Γιατί οι αθλητές και οι σελέμπριτις χωρίς συμπτώματα έχουν προτεραιότητα έναντι μιας οικογένειας που ξεκλήρισε ο κορωνοϊός. Είναι αβάσταχτη η τραγωδία για την οικογένεια» κατήγγειλε στο CNN η Paradiso Fodera, επίσης μέλος της ίδιας οικογένειας.

Μέχρι στιγμής στις ΗΠΑ, πάνω από 200 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στις ΗΠΑ, όπου έχουν καταγραφεί περισσότερα από 15.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Διεθνή / Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Ο Τόμι Ρόμπινσον, γνωστός ακροδεξιός ακτιβιστής, υποστηρίζει ότι ο Έλον Μασκ πληρώνει τα νομικά του έξοδα στη δίκη του - Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση και γιατί η σχέση τους προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στη Βρετανία
LIFO NEWSROOM
Νορβηγία: Έκλεισε η πρεσβεία της Βενεζουέλας «χωρίς εξήγηση»

Διεθνή / Νορβηγία: Έκλεισε η πρεσβεία της Βενεζουέλας «χωρίς εξήγηση» - Πώς εμπλέκεται η φετινή νικήτρια του Νόμπελ Ειρήνης

«Ενημερωθήκαμε από την πρεσβεία της Βενεζουέλας ότι θα κλείσει τις πόρτες της, χωρίς να δώσει εξήγηση», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του νορβηγικού υπουργείου Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διεθνή / Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διαρρεύσαντα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ενώ τα αραβικά κράτη καταδίκασαν δημόσια τον πόλεμο στη Γάζα, ενίσχυσαν κρυφά τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ – μια συνεργασία που μπορεί να διαμορφώσει τη μελλοντική εκεχειρία
LIFO NEWSROOM