«Κομμένο το junk food»: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ αδυνάτισε με τη βοήθεια της Μελάνια

Τέλος τα παγωτά και τα κέικ - Αδυνάτισε ο Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Υγιεινή διατροφή, αποχή από «ατασθαλίες» και γυμναστική φαίνεται πως συνέβαλαν ώστε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ να χάσει «τουλάχιστον 13 κιλά».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μείνει μακριά από τον πλούσιο μπουφέ του Mar-a-Lago και άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά λένε πως πλέον τρέφεται πιο υγιεινά και προσεγμένα.

Μάλιστα, κάποιοι αποδίδουν τα εύσημα στη σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ, καθώς αναφέρουν πως εκείνη τον βοήθησε αρκετά. Πηγές αναφέρουν στο Page Six πως δεν έχουν δει τον τελευταίο καιρό τον Ντόναλντ Τραμπ να τρώει παγωτό ή κέικ.

Τον Αύγουστο, το βάρος του Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να ήταν περίπου 97 κιλά, όταν παραδόθηκε στις αρχές της πολιτείας Τζόρτζια, σχετικά με τις κατηγορίες για τις προσπάθειές του να ανατρέψει τα εκλογικά αποτελέσματα του 2020.

Τον Νοέμβριο, ο προσωπικός του γιατρός, ο δρ. Μπρους Άρονγουαλντ από το Νιου Τζέρσεϊ, ανακοίνωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι η γενική υγεία του Ντόναλντ Τραμπ είναι εξαιρετική». Πρόσθεσε επίσης πως «μείωσε το βάρος του μέσω βελτιωμένης διατροφής και συνεχούς καθημερινής σωματικής δραστηριότητας, τηρώντας παράλληλα ένα αυστηρό πρόγραμμα».

Τέλος τα παγωτά και τα κέικ - Αδυνάτισε ο Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

Από την πλευρά τους, πολλοί επικριτές δεν πιστεύουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν μόνο 97 κιλά ενώ παράλληλα, αναρωτιούνται για το πώς ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε να αδυνατίσει. Κάποιοι κάνουν λόγο για χρήση Ozempic, Wegovy ή άλλων φαρμάκων μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η απώλεια βάρους. Πρόκειται για δημοφιλή σκευάσματα που χρησιμοποιούν πολλοί προκειμένου να αδυνατίσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ABC News, ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να είπε σε μια σκιτσογράφο ότι έπρεπε να «χάσει λίγο βάρος» αφού είδε το σκίτσο του εαυτού του, στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Με πληροφορίες από Page Six

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΙΦΛΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διεθνή / Γιατί η κατασκευή ενός Πύργου Τραμπ στην Τιφλίδα εγείρει ανησυχίες;

Το project φέρνει στο προσκήνιο νέα ερωτήματα για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, καθώς συνδέεται με γη που ανήκει εν μέρει στην οικογένεια του φιλορώσου δισεκατομμυριούχου και de facto ηγέτη της Γεωργίας, Bidzina Ivanishvili, ο οποίος βρίσκεται υπό αμερικανικές κυρώσεις από το 2024
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Η άφιξη των Βρετανών ταξιδιωτών στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια πρέπει να είναι τρεις ώρες πριν την αναχώρησή τους

Το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου που αντικαθιστά τις σφραγίδες στα διαβατήρια με ψηφιακή καταγραφή προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις στους συνοριακούς ελέγχους
THE LIFO TEAM
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας δηλώνει πως οι ΗΠΑ είναι «απολύτως ικανές να ξαναρχίσουν τις επιθέσεις στο Ιράν»

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας δηλώνει πως είμαστε «απολύτως ικανοί να ξαναρχίσουμε τις επιθέσεις στο Ιράν»

Ο Πιτ Χέγκσεθ τόνισε ακόμη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει «υπομονετικός» και επιδιώκει μια «μεγάλη συμφωνία» που θα εγγυάται ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικό όπλο
THE LIFO TEAM
ΟΗΕ ΡΩΣΙΑ ΙΣΤΑΗΛ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Ο ΟΗΕ προσθέτει το Ισραήλ και τη Ρωσία στη «μαύρη λίστα» για σεξουαλική βία εν μέσω συγκρούσεων

Ο οργανισμός αναφέρει περιστατικά κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού ανδρών κρατουμένων, από τις δυνάμεις ασφαλείας κυβερνήσεων που έχουν εμποδίσει την πρόσβαση των ερευνητών του ΟΗΕ
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: Ο Τραμπ αποχώρησε από τη συνεδρίαση χωρίς την «τελική απόφαση» που δεσμεύτηκε ότι θα έπαιρνε

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σκόπευε να λάβει μια «οριστική απόφαση» σε σχέση με την ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν - Η αντίδραση της Τεχεράνης στην επιμονή του για τα πυρηνικά
THE LIFO TEAM