«Κομμένο το junk food»: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ αδυνάτισε με τη βοήθεια της Μελάνια

Τέλος τα παγωτά και τα κέικ - Αδυνάτισε ο Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Υγιεινή διατροφή, αποχή από «ατασθαλίες» και γυμναστική φαίνεται πως συνέβαλαν ώστε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ να χάσει «τουλάχιστον 13 κιλά».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μείνει μακριά από τον πλούσιο μπουφέ του Mar-a-Lago και άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά λένε πως πλέον τρέφεται πιο υγιεινά και προσεγμένα.

Μάλιστα, κάποιοι αποδίδουν τα εύσημα στη σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ, καθώς αναφέρουν πως εκείνη τον βοήθησε αρκετά. Πηγές αναφέρουν στο Page Six πως δεν έχουν δει τον τελευταίο καιρό τον Ντόναλντ Τραμπ να τρώει παγωτό ή κέικ.

Τον Αύγουστο, το βάρος του Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να ήταν περίπου 97 κιλά, όταν παραδόθηκε στις αρχές της πολιτείας Τζόρτζια, σχετικά με τις κατηγορίες για τις προσπάθειές του να ανατρέψει τα εκλογικά αποτελέσματα του 2020.

Τον Νοέμβριο, ο προσωπικός του γιατρός, ο δρ. Μπρους Άρονγουαλντ από το Νιου Τζέρσεϊ, ανακοίνωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι η γενική υγεία του Ντόναλντ Τραμπ είναι εξαιρετική». Πρόσθεσε επίσης πως «μείωσε το βάρος του μέσω βελτιωμένης διατροφής και συνεχούς καθημερινής σωματικής δραστηριότητας, τηρώντας παράλληλα ένα αυστηρό πρόγραμμα».

Τέλος τα παγωτά και τα κέικ - Αδυνάτισε ο Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

Από την πλευρά τους, πολλοί επικριτές δεν πιστεύουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν μόνο 97 κιλά ενώ παράλληλα, αναρωτιούνται για το πώς ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε να αδυνατίσει. Κάποιοι κάνουν λόγο για χρήση Ozempic, Wegovy ή άλλων φαρμάκων μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η απώλεια βάρους. Πρόκειται για δημοφιλή σκευάσματα που χρησιμοποιούν πολλοί προκειμένου να αδυνατίσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ABC News, ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να είπε σε μια σκιτσογράφο ότι έπρεπε να «χάσει λίγο βάρος» αφού είδε το σκίτσο του εαυτού του, στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Με πληροφορίες από Page Six

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM