Κολωνία: Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή της έκρηξης

Κολωνία: Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή της έκρηξης Facebook Twitter
0

Πλάνα από κάμερες ασφαλείας που δόθηκαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν τη στιγμή που εκρήγνυται η βόμβα που προκάλεσε πανικό το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Κολωνίας στη Γερμανία.

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 6:00 (τοπική ώρα) στην Κολωνία, έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα.

Σύμφωνα με την Kölner Stadt Anzeiger, η έκρηξη σημειώθηκε στο Vanity Club, στην περιοχή «Ringen», γνωστή και ως «μίλι του πάρτι», και υπάρχει βίντεο στο οποίο διακρίνεται ένα άτομο με κουκούλα να τοποθετεί μια τσάντα στην είσοδο του κλαμπ. Λίγο αργότερα σημειώθηκε η έκρηξη την οποία κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

«Αυτό είναι τρόμος για την Κολωνία. Κάποιος πυροδότησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό, παρότι πρέπει να είχε δει ότι υπήρχαν άνθρωποι εκεί», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, στο οποίο στεγάζονται ακόμη γραφεία και καταστήματα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM