«Κοίτα, ένα φιδάκι στο μαρούλι»: Το αναπάντεχο εύρημα μετά το σούπερ μάρκετ [BINTEO]

«Κοίτα, ένα φιδάκι στο μαρούλι»: Το αναπάντεχο εύρημα μετά το σούπερ μάρκετ [BINTEO] Facebook Twitter
0

Ζευγάρι στο Σίδνεϊ ανακάλυψε ένα σπάνιο, δηλητηριώδες φίδι σε μια σακούλα με μαρούλι από το σουπερμάρκετ. 

«Κοίτα ένα μικρό, μωρό φιδάκι μες στο μαρούλι», ακούγεται να λέει η Amelie Neate ενώ τραβάει βίντεο την ασυνήθιστη συνάντηση. «Βγαίνει έξω, καλύτερα να βάλω πάλι το καπάκι», προσθέτει. 

Το ζευγάρι, που είναι γερμανόφωνοι, τηλεφώνησε στην οργάνωση διάσωσης άγριας ζωής Wires που αναγνώρισαν το φίδι ως Hoplocephalus bitorquatus. 

Το μικρό ερπετό στάλθηκε πίσω στο Κουίνσλαντ, ενώ το ζευγάρι χρησιμοποίησε κανονικά το μαρούλι στη σαλάτα τους. 

Δείτε το βίντεο:

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM
Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM