Κίρα Νάιτλι: «Νομίζω με έβλεπαν ως κακή ηθοποιό» - Η εξομολόγηση για τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Κίρα Νάιτλι: «Νομίζω με έβλεπαν ως κακή ηθοποιό» - Η εξομολόγηση για τους «Πειρατές της Καραϊβικής» Facebook Twitter
Φωτ. Κίρα Νάιτλι - Πειρατές της Καραϊβικής / IMDB
0

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Κίρα Νάιτλι, η οποία μίλησε στο Vanity Fair μεταξύ άλλων για την εποχή των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Η Κίρα Νάιτλι που αγαπήθηκε από το κοινό ως «Ελίζαμπεθ Σουάν» στους «Πειρατές της Καραϊβικής» μιλώντας στο Vanity Fair, θυμήθηκε την υποψηφιότητά της για Όσκαρ το 2006 για τον ρόλο της ως Ελίζαμπεθ Μπένετ στην ταινία «Περηφάνια και Προκατάληψη».

Όπως εξηγεί ήταν μία περίοδος έντονου προβληματισμού, καθώς τo ίδιο χρονικό διάστημα δεχόταν σφοδρή κριτική για την ερμηνεία της στην ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού».

«Ναι, ήταν κάτι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Όταν έρχεται κάποιος να μου μιλήσει, συνήθως είναι για εκείνον τον ρόλο. Τότε οι «Πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού» είχαν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά νομίζω ότι το κοινό με έβλεπε ως κακή ηθοποιό», ανέφερε αρχικά. Μέσα σε αυτό το κύμα κριτικής για την ερμηνεία της, θυμάται πώς ξαφνικά άλλαξε η κοινή γνώμη για τις υποκριτικές της ικανότητες. «Είχα τεράστια επιτυχία με τους Πειρατές. Και νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε μια τόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία, η οποία ταυτόχρονα είχε και καλλιτεχνική αναγνώριση», συνέχισε.

«Θυμάμαι ότι η ταινία «Περηφάνια και Προκατάληψη» κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά, ίσως και την ίδια περίοδο. Και ενώ έπαιρνα τις χειρότερες κριτικές για το ένα, την ίδια στιγμή ήμουν υποψήφια για Όσκαρ. Για το 21χρονο μυαλό μου, ήταν αρκετά μπερδεμένο», συμπληρώνει.

Σημειώνεται πως η Κίρα Νάιτλι ήταν μόλις 20 χρονών όταν έλαβε την υποψηφιότητά της για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, γεγονός που σύμφωνα με το Variety, την κατέστησε την τρίτη νεότερη υποψήφια όλων των εποχών εκείνη την εποχή.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σε Χεζμπολάχ: «Το Ιράν θα συνεχίσει να στηρίζει την αντίσταση»

Επανεμφανίστηκε με επιστολή προς τη Χεζμπολάχ, υπογραμμίζοντας ότι το Ιράν θα συνεχίσει να στηρίζει την αντίσταση ενάντια σε Ισραήλ και ΗΠΑ, στέλνοντας μήνυμα σταθερότητας και στρατηγικής παρουσίας στη Μέση Ανατολή
THE LIFO TEAM
Μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επλήγη δεξαμενόπλοιο - Νέο κύμα επιθέσεων Ισραήλ σε Ιράν

Διεθνή / Μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επλήγη δεξαμενόπλοιο - Νέο κύμα επιθέσεων Ισραήλ σε Ιράν

Το χτύπημα στο δεξαμενόπλοιο έγινε από «δύο άγνωσης προέλευσης βλήματα» κοντά στο Κατάρ - Συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στο Ισραήλ ενεργοποιήθηκαν για να αναχαιτίσουν πύραυλο από την Υεμένη
THE LIFO TEAM
Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο.

Διεθνή / Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο

«Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο θεματοφύλακας του Λευκού Οίκου για τις μελλοντικές γενιές των Πρώτων Οικογενειών. Δεν είναι, όμως, ο ιδιοκτήτης του!» έγραψε ο δικαστής στην εισαγωγή της απόφασής του
THE LIFO TEAM