Κίνα: Εμπορικό κέντρο γιόρτασε τη «Χρονιά του Σκύλου» με άγαλμα μπουλντόγκ που μοιάζει στον Τραμπ

Κίνα: Εμπορικό κέντρο γιόρτασε τη «Χρονιά του Σκύλου» με άγαλμα μπουλντόγκ που μοιάζει στον Τραμπ Facebook Twitter
0

Ένα κινεζικό εμπορικό κέντρο, που πέρσι είχε φιλοξενήσει ένα άγαλμα κόκκορα που παρέπεμπε ευθέως στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε φέτος να τιμήσει τη Χρονιά του Σκύλου, που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, παρουσιάζοντας τον μεγιστάνα σε κυνοειδή μορφή.

Το γιγαντιαίο άγαλμα του σκύλου-Τραμπ κοσμεί το εμπορικό κέντρο στο Ταϊγιουάν, στη βόρεια Ινδία. Εικονίζει ένα λευκό μπουλντόγκ, καθισμένο στα πίσω πόδια του, αλλά η μουσούδα του έχει τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού προέδρου.

Επιπλέον, φέρει στην κορυφή του κεφαλιού μια χρυσή τούφα μαλλιών και ο δείκτης ενός από τα μπροστινά πόδια του δείχνει προς τον ουρανό, μια χαρακτηριστική χειρονομία του Τραμπ, ιδίως όταν εκφωνεί ομιλίες.

Με βάση το κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο, η Χρονιά του Σκύλου, που διαδέχεται αυτήν του Κόκκορα, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Ο Τραμπ έχει γεννηθεί το 1946 και κατά συνέπεια στο κινεζικό ωροσκόπιο είναι σκύλος. Σκύλοι ήταν επίσης οι προκάτοχοι του, Τζορτζ Ου. Μπους και Μπιλ Κλίντον.

Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί τη χρονιά του Σκύλου είναι ειλικρινείς και πάρα πολύ πιστοί, ενώ έχουν και ιδιαίτερα οξυμένη την αίσθηση της δικαιοσύνης. Παράλληλα όμως, είναι επίσης ξεροκέφαλοι και οξύθυμοι.

Πέρσι τον χειμώνα, για να γιορτάσει τη Χρονιά του Κόκκορα, το ίδιο εμπορικό κέντρο είχε παρουσιάσει ένα άγαλμα κόκκορα που έμοιαζε στον Τραμπ. Το έργο αυτό γνώρισε μεγάλη επιτυχία και πολλά αντίγραφά του εμφανίστηκαν σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα, ένας φουσκωτός κόκκορας-Τραμπ έκανε την εμφάνισή του το περασμένο καλοκαίρι κοντά στον Λευκό Οίκο.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Η κυβέρνηση Τραμπ παγώνει τα ραντεβού για φοιτητικές βίζες και εντείνει τον έλεγχο στα social media για αλλοδαπούς φοιτητές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ