Κιμ Καρντάσιαν, Νικόλ Κίντμαν και Ντούα Λίπα εντυπωσίασαν στο ντεφιλέ της Balenciaga

Κιμ Καρντάσιαν, Νικόλ Κίντμαν και Ντούα Λίπα εντυπωσίασαν στο ντεφιλέ της Balenciaga Facebook Twitter
0

Σειρά από διασημότητες συμμετείχαν στο ντεφιλέ της Balenciaga σήμερα στο Παρίσι όπου παρουσιάστηκαν τα δημιουργήματα του σχεδιαστή, Ντέμνα Γκβασάλια για λογαριασμό του εν λόγω οίκου.

Ενώ η Κρις Τζένερ, η Αλέξα Ντέμι και άλλοι παρακολουθούσαν την παρουσίαση της νέας κολεξιόν, διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Νικόλ Κίντμαν, η Ντούα Λίπα, η Μπέλα Χαντίντ και η Ναόμι Κάμπελ συμμετείχαν στο ντεφιλέ περπατώντας στα σαλόνια της Balenciaga.

Η επιλογή των προσώπων και το όλο εγχείρημα παρουσιάζεται από τη Vogue ως «απίστευτα γκλαμ, και όπως πάντα, καθαρά Balenciaga».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Balenciaga επιλέγει διασημότητες για να προωθήσουν τις κολεξιόν της. Για την άνοιξη του 2022, η Balenciaga είχε δημιουργήσει μια πασαρέλα με κόκκινο χαλί, όπου ανάμεσα στα μοντέλα, βρέθηκε ο ράπερ Offset αλλά και η ηθοποιός, Ιζαμπέλ Υπέρ. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM