Kι όμως, ο Σόρος χάνει πλέον χρήματα, λόγω Τραμπ

Kι όμως, ο Σόρος χάνει πλέον χρήματα, λόγω Τραμπ Facebook Twitter
0

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros που ξέρει να προβλέπει τις πολιτικές αλλαγές και να κερδίζει πολλά λεφτά επενδύοντας στις συνέπειες τους, φαίνεται ότι χάνει πλέον χρήματα λόγω των λάθος εκτιμήσεων του για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ουγγρικής καταγωγής μεγαλοεπενδυτής είχε διπλασιάσει τις τοποθετήσεις του ενάντια τις αγορές μετοχών στις ΗΠΑ, προβλέποντας κατάρρευση τους εξαιτίας της εκλογής Τράμπ. Όμως, όπως αναφέρει το CNBC, οι δείκτες ακμάζουν και οι τοποθετήσεις του Σόρος «φυλλορροούν».

Ο επενδυτής είχε «παίξει» ενάντια στους δείκτες μεγάλης κεφαλαιοποίησης, όπως ο S & P 500 αλλά και μικρής κεφαλαιοποίησης, όπως ο Russell 2000. Μετά την ανάδειξη του Τραμπ, τον οποίο είχε αποκαλέσει «επίδοξο δικτάτορα»,  είχε ποντάρει και σε βάρος των αποθεμάτων των ΗΠΑ, προβλέποντας αβεβαιότητα.

Όμως, παρά τα «πονταρίσματα», οι προβλέψεις δεν επαληθεύτηκαν, οι αγορές ενισχύθηκαν  και το χαρτοφυλάκιο του Σόρος φαίνεται να αποδυναμώθηκε αρκετά.

Το Forbes υπολογίζει την καθαρή αξία της περιουσίας του George Soros σε πάνω από 25 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Διεθνή / Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός υπερασπίζεται την απόφαση να μην συμμετάσχει στις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και δηλώνει ότι η χώρα κάνει «ό,τι μπορεί» για να αποκλιμακώσει την κατάσταση
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: Κλιμακώνεται και εξαπλώνεται η σύρραξη - Νέες επιθέσεις

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν στο Ισραήλ, πλήγματα στη Βηρυτό και κλιμάκωση σε όλη την περιοχή

Όλες οι εξελίξεις - Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν είναι «αποδεκατισμένο για 10 χρόνια» - Συνεχίζονται οι επιθέσεις στη Μέση Ανατολή - Άνοδος στις τιμές πετρελαίου
THE LIFO TEAM