Μία γυναίκα κατηγόρησε τη Madonna, με βίντεο που έγινε viral στο TikTok, ότι η τραγουδίστρια έκανε Photoshop σε φωτογραφία της στα πλαίσια της προώθησης του δίσκου «Rebel Heart» μέσω Instagram το 2015.

 

Η Amelia M. Goldie, 28 ετών, δήλωσε στο BuzzFeed πως πίστευε ότι «ήταν κάποιο αστείο» μέχρι τη στιγμή που είδε την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας. «Προσπάθησα να προσεγγίσω μέσω Instagram την ομάδα της δύο φορές, ωστόσο δεν πήρα απάντηση», ανέφερε η γυναίκα συμπληρώνοντας πως θα γελούσε και θα ένιωθε κολακευμένη αλλά δεν αναγνωρίστηκε η συμβολή της.  

 

 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που η Amelia M. Goldie έδωσε στη δημοσιότητα από την φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μπλουζάκι των Joy Division, η διάσημη τραγουδίστρια κράτησε το σώμα της και πρόσθεσε το δικό της κεφάλι. Η γυναίκα ανέφερε πως μίλησε για το περιστατικό σε μία συνέντευξη για δουλειά και «το λάτρεψαν».

 

Η Madonna δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για το συμβάν, ωστόσο οι οπαδοί της την καλούν να επανορθώσει, έξι χρόνια μετά και υπερασπίζονται τη νεαρή γυναίκα. «Απαίσιο Photoshop και είσαι μία απαίσια κλέφτρα», έγραψε ένα άτομο. «Είναι το επίπεδο του Photoshop που ήμουν στα έντεκά μου», σχολίασε ένα άλλο άτομο, ενώ ένα τρίτο άτομο καλεί σε αναφορές της συγκεκριμένης ανάρτησης.

 

To βίντεο της Amelia M. Goldie στο TikTok έχει πάνω από 2,1 εκατ. προβολές. 

Mε πληροφορίες από Page Six/Ε! Entertainment/BuzzFeed