«Κάτι συμβαίνει εδώ»: Τα UFO απειλούν την ασφάλεια των ΗΠΑ, προειδοποιούν Αμερικανοί πολιτικοί

«Κάτι συμβαίνει εδώ»: Τα UFO απειλούν την ασφάλεια των ΗΠΑ, προειδοποιούν Αμερικανοί πολιτικοί Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Την έντονη ανησυχία τους για την «απειλή» που συνιστούν τα UFO στην εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ διατυπώνουν Αμερικανοί πολιτικοί, έπειτα από την εμπιστευτική ενημέρωση που είχαν για το περιεχόμενο της έκθεσης του Πενταγώνου για «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα» (UAP).

Μία έκθεση, τα συμπεράσματα της οποίας αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα  με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα.

«Αδυνατούμε να χειριστούμε αυτό που συμβαίνει»

«Είναι σαφές ότι κάτι συμβαίνει, που αδυνατούμε να χειριστούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο ΤΜΖ ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Τενεσί, Τιμ Μπέρτσετ.
 

Όπως σημειώνει η Guardian, τα τελευταία χρόνια έχουν δοθεί στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνουν πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ να έρχονται αντιμέτωποι με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ), που ορισμένοι πίστευαν ότι δείχνουν εξωγήινα UFO.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο τον Απρίλιο του 2020 -και τα οποία είχαν διαρρεύσει νωρίτερα στο Διαδίκτυο- δείχνουν τριγωνικού σχήματος UFO να πετούν στον ουρανό. Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο διέρρευσε άλλο βίντεο με ένα οβάλ σχήματος ΑΤΙΑ να ίπταται κοντά σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στο Σαν Ντιέγκο.

«Πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα το Διάστημα»

«Παίρνουμε πολύ στα σοβαρά το θέμα με τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα, αφού αφορά στην ασφάλεια του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ και στα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας της χώρας. Θέλουμε, λοιπόν, να γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζουμε (…). Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει ταχεία αναπαραγωγή τεχνολογιών εκεί έξω. Πρέπει να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα το διάστημα», είπε στη New York Post ο Δημοκρατικός βουλευτής της Νέας Υόρκης, Σον Πάτρικ Μαλόνι.

«Σοβαρή απειλή τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα»

Την εκτίμηση ότι τα «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα» (UAP) συνιστούν σοβαρή απειλή εξέφρασε πριν από λίγες ημέρες ο πρώην διευθυντής του Προγράμματος Ταυτοποίησης Προηγμένων Αεροδιαστημικών Απειλών (Advanced Aerospace Threat Identification Program), Λούις Ελιζμόντο.
 

«Είχαμε περιστατικά όπου αυτά τα UAP παρενέβησαν και έθεσαν στην πραγματικότητα εκτός λειτουργίας τις πυρηνικές μας δυνατότητες. Έχουμε επίσης στοιχεία που υποδεικνύουν ότι σε άλλες χώρες αυτά τα πράγματα [UFO] παρενέβησαν στις πυρηνικές τους τεχνολογίες και τις έβαλαν μπροστά», ανέφερε στη Washington Post.

Με πληροφορίες από TheGuardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ