Καθιστή υποδέχτηκε η Μέρκελ την πρωθυπουργό της Δανίας

Καθιστή υποδέχτηκε η Μέρκελ την πρωθυπουργό της Δανίας Facebook Twitter
EPA
0

Καθιστή παρακολούθησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ την τελετή υποδοχής της πρωθυπουργού της Δανίας, μια ημέρα αφού εθεάθη να τρέμει ενώ στεκόταν για να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας.


Η Δανή πρωθυπουργός Μέτε Φρέντρικσεν κάθισε δίπλα στη Μέρκελ κατά την υποδοχή της με στρατιωτικές τιμές στο Βερολίνο, πριν οι δύο γυναίκες βαδίσουν προς την καγκελαρία. Η Μέρκελ δεν φάνηκε να τρέμει και χαμογελούσε.

Μετά τη συνάντησή της την Τετάρτη, με τον Φινλανδό πρωθυπουργό Άντι Ρίνε, η καγκελάριος είπε ότι «επεξεργάζεται» αυτά τα επεισόδια που πρωτοεμφανίστηκαν στα μέσα Ιουνίου, όμως επέμεινε πως είναι καλά και πως «όπως ήρθε μια μέρα, έτσι και θα φύγει».

Σήμερα η Μέρκελ και η Φρέντρικσεν κάθισαν σε λευκές καρέκλες μπροστά από το γραφείο της καγκελαρίου ενώ ανακρούονταν οι εθνικοί ύμνοι.

Οι καρέκλες ήταν τοποθετημένες σε ένα μικρό βάθρο όπου η καγκελάριος και οι εκάστοτε καλεσμένοι της ακούν συνήθως όρθιοι τους εθνικούς ύμνους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM