Κατέλαβαν κι άλλο αεροδρόμιο οι Ρώσοι

Κατέλαβαν κι άλλο αεροδρόμιο οι Ρώσοι Facebook Twitter
1

Και δεύτερο στρατιωτικό αεροδρόμιο κατέλαβαν οι Ρώσοι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο το πρακτορείο Ιντερφάξ ενώ ο Πρωθυπουργός της Κριμαίας είπε ότι ρωσικές δυνάμεις προστατεύουν κτίρια της πόλης.

Παράλληλα, επισπεύδεται το δημοψήφισμα για τη μεγαλύτερη αυτονομία της περιοχής, το οποίο θα γίνει τον Απρίλιο, αντί για το Μάιο.

Εν τω μεταξύ, το πρακτορείο RIA μετέδωσε ότι οι φιλορωσικές αρχές της Κριμαίας και ο ρωσικός Στόλος της Μαύρης Θάλασσας συμφώνησαν να αναλάβουν από κοινού τη φύλαξη σημαντικών κτηρίων στη χερσόνησο.

Στην πόλη Ντόνετσκ της Ουκρανίας, που θεωρείται προπύργιο του Γιανούκοβιτς, περισσότεροι από 10.000 διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την οργή τους απέναντι στις νέες αρχές του Κιέβου.Οι διαδηλωτές κρατούσαν ρωσικές σημαίες και φώναζαν ρυθμικά «Ρωσία, Ρωσία» και εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην «επιθυμία της Κριμαίας να ενωθεί με τη Ρωσία».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Ένοπλη επίθεση στην Τουρκία: Στους έξι οι νεκροί - Αγνοείται ο δράστης

Το κρατικό πρακτορείο Anadolu και η εφημερίδα Sabah ανέφεραν ότι οι Αρχές αναζητούν έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται αρχικά να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια να εξαπέλυσε την αιματηρή επίθεση
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια