Kατάληψη φοιτητών στον Πυργο της Πίζας και στο Κολοσσαίο.

Kατάληψη φοιτητών στον Πυργο της Πίζας και στο Κολοσσαίο. Facebook Twitter
0

Την Τετάρτη 24 Νοέμβρη και για δεύτερη συνεχή φορά μες στην εβδομάδα οι φοιτητές της Ιταλίας πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις ενάντια στη μεταρρύθμιση των πανεπιστημίων και τις περικοπές στο δημόσιο σχολείο που πρότεινε η κυβέρνηση. Θυμίζουμε τον σάλο που είχε προκληθεί 16 ημέρες πριν, όταν πάνω από 50.000 Βρετανοί φοιτητές εισέβαλαν στα γραφεία του Συντηρητικού Κόμματος στο Λονδίνο διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση των διδάκτρων.

Στη Ρώμη, το ξέσπασμα των φοιτητών ήταν εξίσου ζωηρό καθώς μια ομάδα επιχείρησε να εισβάλει στη Γερουσία, προτού την απωθήσει η αστυνομία. Οι κινητοποιήσεις συνεχίστηκαν χθες όταν κάποιοι κατέλαβαν τον διάσημο Πύργο της Πίζας στην Τσοκάνη μοιράζοντας κείμενα διαμαρτυρίας σε διάφορες γλώσσες. Το πανό με το σύνθημα «όχι στη μεταρρύθμιση» έκανε το γύρω του κόσμου! Τον κύκλο των διαμαρτυριών ολοκλήρωσε η κατάληψη στο Κολοσσαίο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM