Τη δική της εκδοχή περιγράφει η νεαρή Βρετανίδα που υποστηρίζει πως βιάστηκε από ομάδα Ισραηλινών στην Αγία Νάπα τον περασμένο Ιούλιο.

 

Η 19χρονη μιλάει στη Daily Mail, αποκαλύπτοντας πως τώρα πια πιστεύει πως το «καλοκαιρινό της ειδύλλιο» την είχε στοχοποιήσει από την αρχή της γνωριμίας τους και σχεδίαζε το βιασμό της για μέρες, προτού εκείνος και οι φίλοι του της επιτεθούν «σαν αγέλη ζώων».

 

Η ίδια που καταδικάστηκε για ψευδή καταγγελία ομαδικού βιασμού και επέστρεψε στη Βρετανία μετά από χάρη που της χορήγησε ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης αποκαλύπτει ακόμα πως λαμβάνει αντιρετροϊκή αγωγή καθώς οι γιατροί φοβούνται πως ίσως έχει μολυνθεί με HIV από τους θύτες της, αλλά και πως η κυπριακή αστυνομία την κρατούσε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο για ώρες, χωρίς δικηγόρο ή επαφή με τον έξω κόσμο, εκφοβίζοντάς τη να υπογράψει ψευδή κατάθεση πως επινόησε τον βιασμό της.

 

Για την επίμαχη νύχτα η 19χρονη περιγράφει:

 

«Αρχισαμε να φιλιόμαστε στο κρεβάτι. Μετά όλα άλλαξαν. Θυμάμαι να βλέπω φως κάτω από την πόρτα και μια ομάδα από τους Ισραηλινούς φίλους του Σαμ να μπαίνει μέσα. Φώναζαν και χλεύαζαν.

 

Έπειτα ο Σαμ έβαλε το γόνατό του πάνω στο στήθος μου κι άρχισε να με βιάζει στοματικά, με αποτέλεσμα μετά βίας να ανασαίνω.

 

Φώναζε στα εβραϊκά στους Ισραηλινούς φίλους τους και εκείνοι πηδούσαν γύρω γελώντας. Ήμουν σε απελπισία. Φώναζα 'όχι, φύγετε, όχι!'Προσπάθησα να σταυρώσω τα πόδια μου.

 

Κοπανούσα τα χέρια μου. Προσπαθούσα απεγνωσμένα να ξεφύγω. Ο Σαμ ενοχλήθηκε. Άρπαξε το αριστερό μου γόνατο και το ακινητοποίσε.

 

Δεν μπορούσα να δω τι συμβαίνει. Ο Σαμ ήταν μπροστά. Οι άλλοι κρατούσαν τους αστραγάλους μου κι έπαιρναν σειρά για να με βιάσουν.

 

Έχασα την αίσθηση του χρόνου. Η όλη φάση ίσως να διήρκησε περίπου μισή ώρα. Και μετά ο Σαμ κατέβηκε από το στήθος μου. Σηκώθηκε από πάνω μου και κάτι φώναξε στους φίλους του.

 

Και μετά κατάφερα να ξεφύγω. Σκόνταψα στο πάτωμα, ανέβασα το σορτς μου και άρπαξα την τσάντα μου.

 

Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη που έτρεχα χωρίς τα παπούτσια μου και ήταν μια ομάδα αγοριών που στεκόταν στην πόρτα.

 

Τους προσπέρασα για να κατέβω τις σκάλες ουρλιάζοντας 'μείνετε μακριά'.

 

Τότε ένας από αυτούς μου πέταξε τα παπούτσια και τα φόρεσα καθώς έτρεχα προς τη σκάλα. Όταν έφτασα κάτω, υπήρχαν δυο - τρεις Ισραηλινοί που στέκονταν μπροστά στην πόρτα.

 

Ήμουν τόσο τρομαγμένη πως δεν θα μπορέσω να τους περάσω, πως δεν θα έχω άλλη ευκαιρία να ξεφύγω. Απλώς ούρλιαξα και έτρεξα.

 

Μπορούσα να δω με την άκρη του ματιού μου πως με κυνηγούσαν. Έτρεξα γρηγορότερα αλλά υπήρχε μια λακούβα. Την πέρασα αλλά γλίστρησα σα να πάτησα μπανανόφλουδα. Προσγειώθηκα πάνω στον αγκώνα μου και χτύπησα το κεφάλι μου, και μέχρι τότε οι Ισραηλινοί με είχαν φτάσει.

 

Σηκώθηκα και αυτή τη φορά μαζί τους ήταν κι ο Σαμ. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι έλεγε. Ίσως 'είσαι καλά;'. Μίλησε λίγο αγγλικά.

 

Ούρλιαζα κι έκλαιγα. Και τότε κάποιοι Άγγλοι φίλοι μου που είχαν ακούσει όλη αυτήν τη φασαρία, βγήκαν για να με βοηθήσουν. Και οι Ισραηλινοί έφυγαν σαν τα ποντίκια»

 

Η 19χρονη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία στις 17 Ιουλίου ότι είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού από τους Ισραηλινούς, με αποτέλεσμα επτά εξ αυτών να συλληφθούν. Στη συνέχεια οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στη χώρα τους, όταν η Βρετανίδα έδωσε κατάθεση στις 27 Ιουλίου, στην οποία παραδέχθηκε ότι δεν υπέστη βιασμό. Τέλη Δεκεμβρίου κρίθηκε ένοχη από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για δημόσια βλάβη. 

 

Με πληροφορίες από Daily Mail