Καταφύγιο ζώων κατάφερε να δώσει προς υιοθεσία όλες τις γάτες και τους σκύλους που φιλοξενούσε

Καταφύγιο ζώων κατάφερε να δώσει προς υιοθεσία όλες τις γάτες και τους σκύλους που φιλοξενούσε Facebook Twitter
4

Δυστυχώς πολλές φορές τα καταφύγια ζώων καλούνται να κάνουν ευθανασία σε αρκετά από αυτά είτε επειδή δεν έχουν αρκετό χώρο για να τα φιλοξενήσουν είτε ελλείψει οικονομικών πόρων.

Σύμφωνα με την οργάνωση ASPCA (American Society for the Prevention of Cruelty to Animals) που προασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων, εκτιμάται πως κάθε χρόνο υποβάλλονται σε ευθανασία περίπου 2.7 εκατομμύρια ζώα, εκ των οποίων 1.4 εκατομμύρια είναι γάτες και τα υπόλοιπα σκύλοι.

Ωστόσο, παρά τις απαισιόδοξες στατιστικές, το παράρτημα της οργάνωσης στο Κολοράντο κατάφερε κάτι μοναδικό: να δώσει προς υιοθεσία όλους τους σκύλους και τις γάτες που φιλοξενούσε στο καταφύγιο.

Χαρούμενοι και συγκινημένοι, υπάλληλοι και εθελοντές ανέβασαν μάλιστα και ένα βίντεο από τα άδεια κελιά, στα οποία είχαν μπει οι ίδιοι για να γιορτάσουν την ευχάριστη εξέλιξη. 

«Τι συμβαίνει όταν υιοθετείται και ο τελευταίος διαθέσιμος σκύλος; Προσωπικό και εθελοντές μπαίνουν μέσα στα κελιά για να το γιορτάσουν! Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει προς υιοθεσία 25 γάτες και 23 σκύλους στο πλαίσιο της καμπάνιας #HomeForTheHolidays» γράφει μεταξύ άλλων το καταφύγιο, στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook. 

Μπορεί οι προσπάθειες να απέδωσαν καρπούς ενόψει των γιορτών, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν όλοι να θυμόμαστε πως ένα ζώο δεν αντικείμενο μόνο για τα Χριστούγεννα. Η υιοθεσία χρειάζεται υπευθυνότητα και δέσμευση πως το νέο μας κατοικίδιο θα μείνει στο σπίτι μας για πάντα. 

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM