Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα στο αεροπλάνο

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα στο αεροπλάνο Facebook Twitter
0

Σε φυλάκιση έξι μηνών καταδικάστηκε μια γυναίκα που αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα της μέσα σε αεροπλάνο.

Αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από τη Μάλτα για την Κατάνια της Σικελίας αναγκάστηκε να γυρίσει στο αεροδρόμιο, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του, επειδή μια γυναίκα αρνήθηκε να φορέσει μάσκα για την Covid-19.

Η 24χρονη Ιταλίδα, που κατοικεί μόνιμα στη Βουλγαρία, διαπληκτίστηκε με το πλήρωμα κατά τη διάρκεια αυτής της πτήσης, που διαρκεί μόλις 20 λεπτά, καθώς αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα της μολονότι την προειδοποίησαν για τους κινδύνους για την υγεία όλων των επιβαινόντων.

Το αεροπλάνο επέστρεψε στη Μάλτα και η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Εκεί παραδέχτηκε ότι δεν τήρησε τις οδηγίες του πληρώματος.

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε εξάμηνη φυλάκιση με διετή αναστολή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλογές στη Ρουμανία: Στις κάλπες οι πολίτες για τον αμφίρροπο β΄ γύρο

Διεθνή / Εκλογές στη Ρουμανία: Στις κάλπες οι πολίτες για τον αμφίρροπο β΄ γύρο

Δύο υποψήφιοι πρόεδροι της Ρουμανίας: ο 38χρονος Τζόρτζε Σιμιόν, επικεφαλής του εθνικιστικού AUR και θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ, και ο 55χρονος Νικουσόρ Νταν, δήμαρχος Βουκουρεστίου με κεντρώο προφίλ
LIFO NEWSROOM