Καρχαρίας-τέρας αλιεύτηκε στην Αυστραλία

Καρχαρίας-τέρας αλιεύτηκε στην Αυστραλία Facebook Twitter
7

 

Καρχαρίας-τέρας αλιεύτηκε στην Αυστραλία Facebook Twitter

Ένας καρχαρίας-τέρας μήκους 6 μέτρων με σώμα χελιού και ουρά καρχαρία αλιεύτηκε στα ανοιχτά της Βικτόρια στην Αυστραλία. Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για “ζωντανό απολίθωμα”, καθώς οι πρόγονοι του χρονολογούνται πριν από 80 εκατομμύρια χρόνια.



Ο καρχαρίας που έχει στο στόμα του 300 δόντια ζει σύμφωνα με τους επιστήμονες σε βάθος 4 χιλιάδων μέτρων.


"Ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 30 χρονια που είμαι στη θάλασσα", είπε ο ψαράς που τον αλίευσε. "Το κεφάλι ήταν σαν κάτι από μια ταινία τρόμου. Ήταν αρκετά τρομακτικό πραγματικά," δήλωσε στην εφημερίδα Herald.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ

Διεθνή / Πρώτο Πάσχα για τον Πάπα Λέων: Τι πιστεύουν οι καθολικοί για τον νέο ποντίφικα ένα χρόνο μετά

Κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να παίρνει πιο ξεκάθαρη θέση σε παγκόσμιες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εκτιμούν τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκεί την επιρροή του
THE LIFO TEAM