Καρχαρίας-τέρας αλιεύτηκε στην Αυστραλία

Καρχαρίας-τέρας αλιεύτηκε στην Αυστραλία Facebook Twitter
7

 

Καρχαρίας-τέρας αλιεύτηκε στην Αυστραλία Facebook Twitter

Ένας καρχαρίας-τέρας μήκους 6 μέτρων με σώμα χελιού και ουρά καρχαρία αλιεύτηκε στα ανοιχτά της Βικτόρια στην Αυστραλία. Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για “ζωντανό απολίθωμα”, καθώς οι πρόγονοι του χρονολογούνται πριν από 80 εκατομμύρια χρόνια.



Ο καρχαρίας που έχει στο στόμα του 300 δόντια ζει σύμφωνα με τους επιστήμονες σε βάθος 4 χιλιάδων μέτρων.


"Ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 30 χρονια που είμαι στη θάλασσα", είπε ο ψαράς που τον αλίευσε. "Το κεφάλι ήταν σαν κάτι από μια ταινία τρόμου. Ήταν αρκετά τρομακτικό πραγματικά," δήλωσε στην εφημερίδα Herald.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM