Κάνιε Γουέστ: Είπα στον Τραμπ να γίνει αντιπρόεδρός μου, άρχισε να ουρλιάζει- Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Κάνιε Γουέστ: Είπα στον Τραμπ να γίνει αντιπρόεδρός μου, άρχισε να ουρλιάζει- Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του Facebook Twitter
0

Ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2024, εν μέσω του σάλου που έχει προκληθεί με τα αντισημιτικά σχόλιά του, τις σχέσεις του με την ακροδεξιά αλλά και τις καταγγελίες σε βάρος του ότι έδειχνε πορνό σε υπαλλήλους της Adidas, για τις οποίες κάνει έρευνα η εταιρεία. 

Ο ράπερ και σχεδιαστής μόδας ανακοίνωσε μέσω βίντεο τη δεύτερη καμπάνια του για τις προεδρικές εκλογές, με λογότυπο «Ye24». Η πρώτη απόπειρά του ήταν το 2020. 

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter υποστηρίζει ότι ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ να γίνει ο υποψήφιος αντιπρόεδρός του. Κάτι που, σύμφωνα με τον Κάνιε Γουέστ, αναστάτωσε ιδιαίτερα τον πρώην πρόεδρο, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2024

«Το πράγμα που αναστάτωσε περισσότερο τον Τραμπ ήταν ότι του ζήτησα να γίνει ο αντιπρόεδρός μου», λέει στο βίντεο ο ράπερ. «Πιστεύω ότι ήταν χαμηλά στη λίστα των πραγμάτων που τον έπιασαν απροετοίμαστο. Ήταν το γεγονός ότι μπήκα με πληροφορίες», συνεχίζει. 

«Άρχισε ουσιαστικά να μου ουρλιάζει στο τραπέζι, λέγοντάς μου ότι θα χάσω. Είχε ποτέ αυτό αποτέλεσμα για οποιονδήποτε στην ιστορία; Του είπα “ένα λεπτό Τραμπ, μιλάς στον Ye”», συμπληρώνει, αναφερόμενος στο όνομα που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί. 

Πριν από λίγες ημέρες ο Κάνιε Γουέστ πήγε στο Μαρ-α-Λάγκο, όπου μένει ο Τραμπ, μαζί με τον Νικ Φουέντες. Ο τελευταίος είναι γνωστός για αντισημιτικές απόψεις του, για ακραίο ρατσισμό, μισογυνισμό και φασισμό, ενώ έχει απαγορευθεί από πολλές πλατφόρμες social media. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ