Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών"

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών" Facebook Twitter
0

Κανένας αγοραστής δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την αγορά του σπιτιού του κατά συρροήν δολοφόνου  «Buffalo Bill», στο βραβευμένο με Όσκαρ θρίλερ «Η Σιωπή των Αμνών».

Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου που βρίσκεται στην Πενσιλβάνια, μείωσαν κατά 50 χιλιάδες δολάρια την τιμή προκειμένου να δελεάσουν περισσότερο τυχόν ενδιαφερόμενους, μετά την αποτυχία να βρεθεί αγοραστής με την προηγούμενη τιμή που ήταν 300 χιλιάδες δολάρια.

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών" Facebook Twitter

 Ο Scott και η Barbara Lloyd  έβαλαν το τριώροφο αρχοντικό του 19ου αιώνα προς πώληση, το καλοκαίρι και μείωσαν την τιμή τον περασμένο μήνα. Η αγγελία για την πώληση μπήκε στην ιστοσελίδα realtor.com, στην οποία κάνουν πάντως κλικ περισσότεροι δημοσιογράφοι από τους υποψήφιους αγοραστές.

Το φουαγιέ και η τραπεζαρία του σπιτιού χρησιμοποιήθηκαν  για να γυριστούν σκηνές για τη σιωπή των Αμνών, αλλά όχι και το υπόγειο που δεν είναι το μπουντρούμι όπου γυρίστηκαν οι σκληρές σκηνές της ταινίας.

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών" Facebook Twitter

Η Σιωπή των Αμνών είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με  272 εκατομμύρια εισπράξεις  σε όλο τον κόσμο και με πέντε βραβεία Όσκαρ.

Η οικογένεια Lloyds, στην οποία ανήκει το ακίνητο από το 1976, ελπίζει ότι τώρα με τη μείωση της τιμής θα διώξει την κατάρα του Χάνιμπαλ Λέκτερ.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ FAST FOOD ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Διεθνή / Γαλλία: Το fast food εκτοξεύεται στη «γενέτειρα» της haute cuisine, προκαλώντας ανησυχία στον κλάδο

Πλέον περισσότερο από το μισό της αγοράς προέρχεται από fast food και fast casual επιχειρήσεις, σε μία τάση που στηρίζεται κυρίως στους νεότερους καταναλωτές και στα social media
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ

Διεθνή / Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ δημοσίευσε στα social βίντεο «με ωμές εικόνες βίας» από τη δολοφονία γυναίκας

O Αμερικανός πρόεδρος για άλλη μία φορά χρησιμοποιεί τον θάνατο μίας γυναίκας για να ενισχύσει το αίσθημα φόβου γύρω από τη μετανάστευση και να στηρίξει πολιτικές μαζικών απελάσεων
THE LIFO TEAM