Έναν πολύ γλυκό και δημιουργικό τρόπο βρήκε η Ντόλι Πάρτον για να περάσει τον ελεύθερο χρόνο της εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού.

 

Η 74χρονη τραγουδοποιός διαβάζει παραμύθια online για τα παιδιά. Και θα το κάνει για τις επόμενες 10 εβδομάδες.

 

Με τον τίτλο της εκπομπής της να είναι «Καληνύχτα με τη Ντόλι» η νέα διαδικτυακή σειρά για τα παιδιά ξεκινά την Πέμπτη με το πρώτο επεισόδιο.

 

 

 

Η Ντόλι Πάρτον είναι μία μόνο από πολλές διασημότητες, μεταξύ των οποίων η Έιμι Άνταμς και η Τζένιφερ Γκάρνερ, που βοηθούν τα παιδιά την περίοδο της καραντίνας λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό.

 

Η ίδια η Πάρτον δήλωσε ότι ήθελε να συνεισφέρει και αυτή με τον δικό της τρόπο για να αποσπάσει τα παιδιά από την ιδέα της πανδημίας και να προσφέρει ζεστασιά στις ψυχές τους αυτές τις δύσκολες ώρες.

 

«Είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό αλλά ποτέ δεν ήταν καλή η συγκυρία» είπε.

 

«Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να μοιραστούμε ιστορίες και την αγάπη μας. Είναι τιμή μου που μοιράζομαι αυτό το απίστευτο ταλέντο των παραμυθάδων. Μας κάνουν να χαμογελάμε, μας κάνουν να γελάμε και να σκεφτόμαστε» ανέφερε η 74χρονη σταρ.

 

Τα παραμύθια της Ντόλι θα είναι «στον αέρα» μία φορά την εβδομάδα μέσω της σελίδας του Imagination Library στο Facebook.

 

Με πληροφορίες του SkyNews