Ιταλία: Τριανταοκτάχρονη Eλληνίδα έχασε τη ζωή της κατά τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης

Ιταλία: Τριανταοκτάχρονη Eλληνίδα έχασε τη ζωή της κατά τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης Facebook Twitter
0

Μια 38χρονη γυναίκα ελληνικής καταγωγής, η Αριάννα Ακριβούλη, έχασε την ζωή της κοντά στο Μπάρι, κατά την διάρκεια διαδικασίας εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η γυναίκα, η οποία ήταν μόνιμος κάτοικος Ιταλίας, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης φέρεται να έχασε την ζωή της κατά την διάρκεια διαδικασίας απορρόφησης του ωοθυλακικού υγρού.

Η εισαγγελία του Μπάρι ξεκίνησε έρευνα και δυο γιατροί του νοσοκομείου του Κονβερσάνο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η γυναίκα, έλαβαν κλήση σε απολογία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Παράλληλα, έρευνα ξεκίνησε και το υπουργείο Υγείας. Η αρμόδια υπουργός, Μπεατρίτσε Λορεντσίν, απέστειλε στο Κονβερσάνο της Απουλίας ομάδα ειδικών για να εξακριβώσουν τα αίτια του θανάτου της γυναίκας. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται εντός 48 ωρών.

Οι δυο γιατροί, μιλώντας στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υποστήριξαν ότι ο θάνατος προήλθε από επιπλοκές που ήταν αδύνατον να προβλεφθούν. Παραδέχθηκαν όμως ότι δεν είναι σε θέση να αναφέρουν την ακριβή αιτία των επιπλοκών αυτών. Οι εισαγγελικές αρχές του Μπάρι αναμένουν περαιτέρω στοιχεία από την νεκροψία της άτυχης γυναίκας.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία του Έλληνα 83χρονου πατέρα της Αριάννας Ακριβούλη στους καραμπινιέρους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ανάλυση / Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ισραήλ και Τουρκία επιδιώκουν να αποφύγουν άμεση σύγκρουση στη Συρία, όμως η αυξανόμενη στρατιωτική τους παρουσία και οι αντίθετες στρατηγικές μπορεί να οδηγήσουν σε περιορισμένες συγκρούσεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Διεθνή / Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Ο Μερτς ορκίστηκε καγκελάριος - Αναδείχθηκε πρώτος στις γερμανικές εκλογές και αναμενόταν να γίνει ο επόμενος καγκελάριος, όμως στην πρώτη ψηφοφορία δεν εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία
LIFO NEWSROOM
Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του;

Διεθνή / Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του

Πρώτα η ταινία προβλήθηκε σε τοπικό δίκτυο της Φλόριντα, όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Τραμπ - Την επόμενη ημέρα ο Αμερικανός πρόεδρος απαίτησε να ανοίξει και πάλι το Αλκατράζ
LIFO NEWSROOM