Ιταλία: Στην εντατική ένας 12χρονος - Έριξαν σκουπιδοτενεκέ στην σκηνή που κοιμόταν

Ιταλία: Στην εντατική ένας 12χρονος - Έριξαν σκουπιδοτενεκέ στην σκηνή που κοιμόταν Facebook Twitter
0

Στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ένας 12χρονος Γάλλος μετά από τραυματισμό που υπέστη από σκουπιδοτενεκέ που κάποιος έριξε από ύψος 20 μ. σε παραλία της Βορείου Ιταλίας ενώ κοιμόταν μέσα στη σκηνή της οικογένειάς του.

«Η ιατρική πρόγνωση για την κατάστασή του παραμένει συγκρατημένη και βρίσκεται υπό παρακολούθηση στη μονάδα εντατικής θεραπείας για να αξιολογηθεί το επίπεδο συνειδητότητας και οι πιθανές νευρολογικές βλάβες που υπέστη κατόπιν του σοκ», τονίζεται στο ιατρικό ανακοινωθέν της παιδιατρικής κλινικής Γκασλίνι της Γένοβας.

«Πρόκειται για μία εγκληματική πράξη, αναμένουμε να βρεθούν οι ένοχοι . Η σύζυγός μου κι εγώ κάνουμε έκκληση εάν κάποιος βρέθηκε παρών στη σκηνή να πάει να το καταγγείλει στην αστυνομία», τονίζει ο πατέρας του αγοριού, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Il Secolo XIX.

Η οικογένεια που προέρχεται από την Άνω Σαβοΐα, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, έχει άλλα δύο παιδιά 14 και 15 ετών, που κοιμόντουσαν στην ίδια σκηνή με τον αδελφό τους στην παραλία Μπερτζέτζι, κοντά στη Σαβόνα στη Λιγουρία.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας Corriere della Sera, οι καραμπινιέροι έχουν ξεκινήσει έρευνες «και η κύρια υπόθεση είναι πως πρόκειται για σκόπιμη πράξη».

«Δεν μπορεί να αποκλεισθεί», δε και η « πιθανότητα για μία επίθεση κατά ελεύθερων κατασκηνωτών», που είναι πρακτική απαγορευμένη στην Ιταλία, τονίζει η εφημερίδα, προσθέτοντας πως ένας δεύτερος σκουπιδοτενεκές εντοπίσθηκε όχι μακριά από το σημείο απ' όπου ο πρώτος τραυμάτισε το παιδί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM