Ιταλία: Ο Ντι Μάιο θέλει να κλείσει τα εμπορικά κέντρα τις Κυριακές

Ιταλία: Ο Ντι Μάιο θέλει να κλείσει τα εμπορικά κέντρα τις Κυριακές Facebook Twitter
EPA
0

Την τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων προανήγγειλε σήμερα ο αντιπρόεδρος του ιταλικού κυβερνητικού συνασπισμού, Λουίτζι Ντι Μάιο.

Ο υπουργός εργασίας και ηγέτης του Κινήματος των Πέντε Αστέρων θέλει να απαγορεύσει τη λειτουργία των εμπορικών κέντρων κατά τις αργίες και τις Κυριακές.

«Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει σταματήσει η λειτουργία των εμπορικών κέντρων τις Κυριακές», διαβεβαίωσε ο Ντι Μάιο, διευκρινίζοντας το ζήτημα θα ρυθμιστεί με έναν τροποποιητικό νόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ πάντως, ο νέος νόμος δεν θα είναι απόλυτος και θα προβλέπει τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων οχτώ Κυριακές ετησίως. 

Το ωράριο λειτουργίας είχε απελευθερωθεί από την κυβέρνηση του τεχνοκράτη Μάριο Μόντι.

«Η απελευθέρωση του ωραρίου που θέσπισε η κυβέρνηση Μόντι καταστρέφει τις ιταλικές οικογένειες. Πρέπει να αναθεωρήσουμε τους κανονισμούς», τόνισε ο Ντι Μάιο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Η τέως βασίλισσα Σοφία αρνήθηκε να νοσηλευτεί σε πολυτελή σουίτα του νοσοκομείου

Διεθνή / Ισπανία: Η τέως βασίλισσα Σοφία αρνήθηκε να νοσηλευτεί σε πολυτελή σουίτα του νοσοκομείου

Η μεγαλύτερη αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου νοσηλεύεται σε ένα από τα 108 «κανονικά» δωμάτια του ιδιωτικού νοσοκομείου - Την επισκέφθηκε υποβασταζόμενη η αδελφή της Ειρήνη
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κέιτ Μίντλετον: Θα απονείμει ο βασιλιάς Κάρολος τίτλους ευγενείας στους γονείς της;

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Θα απονείμει ο βασιλιάς Κάρολος τίτλους ευγενείας στους γονείς της;

Σε παμπ το Σάββατο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την μητέρα της Κέιτ Μίντλετον - Η Κάρολ Μίντλετον είναι η μητρική φιγούρα για τον διάδοχο του θρόνου, που έχασε την μητέρα του σε ηλικία 15 ετών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ