Ιταλία: 22χρονος φοιτητής έκανε τατουάζ τον κωδικό QR, που αποδεικνύει πως έχει εμβολιαστεί

Ιταλία: 22χρονος φοιτητής έκανε τατουάζ τον κώδικα QR, που αποδεικνύει πως έχει εμβολιαστεί Facebook Twitter
Facebook/Gabriele Pellerone
0

Ένας 22χρονος φοιτητής από την Ιταλία αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο χέρι του τον κωδικό QR, που αποδεικνύει πως έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Κατά την είσοδό του σε κάποιο εστιατόριο ή τον κινηματογράφο, ο Αντρέα Κολονέτα το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει είναι να σηκώνει το μανίκι του για να επιδεικνύει το τατουάζ του στο αριστερό χέρι του.

«Είναι πρωτότυπο, μου αρέσει που είμαι διαφορετικός» είπε ο ίδιος στην εφημερίδα Corriere della Calabria, αφότου οι φωτογραφίες του στο Instagram και το TikTok έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Οι γονείς του, εξήγησε ο νεαρός άνδρας, δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με την πρωτοβουλία του. «Με προέτρεψαν να είμαι λιγότερο αυθόρμητος και να σκέφτομαι λίγο περισσότερο προτού ενεργήσω», εξήγησε.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε ο Γκαμπριέλε Πελερόνε, που του έκανε το τατουάζ, διακρίνεται ο φοιτητής να ετοιμάζεται να μπει σε fast food. Σηκώνει το χέρι του, σκανάρει τον κωδικό όμως το βίντεο τελειώνει απότομα, χωρίς να φαίνεται εάν τελικά ο 22χρονος κατάφερε τελικά να μπει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ