Ισπανία: 40χρονος προσπάθησε να πνίξει υπάλληλο σούπερ μάρκετ στη Μάλαγα

Ισπανία: 40χρονος προσπάθησε να πνίξει υπάλληλο σούπερ μάρκετ στη Μάλαγα Facebook Twitter
Φωτ. / Χ
0

Ένας άνδρας προσπαθεί να πνίξει υπάλληλο σούπερ μάρκετ στη Μάλαγα της Ισπανίας, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. 

Το βίντεο κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, ενώ ήδη οι Αρχές της Ισπανίας έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του δράστη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 40χρονος επιτέθηκε πρώτα σε μία άλλη γυναίκα στο δρόμο και έπειτα στην Παραγουανή υπάλληλο του σούπερ μάρκετ.

Η νεαρή εργαζόταν ως ταμίας στο σούπερ μάρκετ της Μάλαγας, όταν ο 40χρονος εισέβαλε σε αυτό και όπως διακρίνεται και στο βίντεο της κάνει κεφαλοκλείδωμα προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από το ταμείο. Έπειτα την πήγε στο μπάνιο και σύμφωνα με τις πληροφορίες την απείλησε με μαχαίρι για να του δώσει περισσότερα χρήματα.

Όπως περιέγραψε η ίδια, προσπαθούσε να του εξηγήσει πως δεν υπήρχαν χρήματα όταν την απείλησε με μαχαίρι. «Εκεί νόμιζα ότι θα με σκότωνε», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το συμβάν. Η αστυνομία ωστόσο μετά από έρευνες προχώρησε στη σύλληψή του την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, γύρω στις 23:15 το βράδυ στην περιοχή.

Με πληροφορίες από latestly.com

– Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected] 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM