Ισπανία: 40χρονος προσπάθησε να πνίξει υπάλληλο σούπερ μάρκετ στη Μάλαγα

Ισπανία: 40χρονος προσπάθησε να πνίξει υπάλληλο σούπερ μάρκετ στη Μάλαγα Facebook Twitter
Φωτ. / Χ
0

Ένας άνδρας προσπαθεί να πνίξει υπάλληλο σούπερ μάρκετ στη Μάλαγα της Ισπανίας, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. 

Το βίντεο κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, ενώ ήδη οι Αρχές της Ισπανίας έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του δράστη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 40χρονος επιτέθηκε πρώτα σε μία άλλη γυναίκα στο δρόμο και έπειτα στην Παραγουανή υπάλληλο του σούπερ μάρκετ.

Η νεαρή εργαζόταν ως ταμίας στο σούπερ μάρκετ της Μάλαγας, όταν ο 40χρονος εισέβαλε σε αυτό και όπως διακρίνεται και στο βίντεο της κάνει κεφαλοκλείδωμα προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από το ταμείο. Έπειτα την πήγε στο μπάνιο και σύμφωνα με τις πληροφορίες την απείλησε με μαχαίρι για να του δώσει περισσότερα χρήματα.

Όπως περιέγραψε η ίδια, προσπαθούσε να του εξηγήσει πως δεν υπήρχαν χρήματα όταν την απείλησε με μαχαίρι. «Εκεί νόμιζα ότι θα με σκότωνε», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το συμβάν. Η αστυνομία ωστόσο μετά από έρευνες προχώρησε στη σύλληψή του την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, γύρω στις 23:15 το βράδυ στην περιοχή.

Με πληροφορίες από latestly.com

– Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected] 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Washington Post»: Μια ματιά στην υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Διεθνή / «The Washington Post»: H υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Η Washington Post χάνει χρήματα, συνδρομητές και - το κυριότερο - την ταυτότητά της. Καθώς οι απολύσεις πληθαίνουν και οι στρατηγικές αλλάζουν διαρκώς, όλο και περισσότεροι μέσα στην εφημερίδα μιλούν για μια υπαρξιακή κρίση χωρίς ξεκάθαρη διέξοδο
THE LIFO TEAM
Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις και διαπραγμάτευση για τους πυραύλους

Διεθνή / Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση με τις ΗΠΑ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι τέτοιες συνομιλίες δεν μπορούν να διεξαχθούν «υπό καθεστώς απειλών»
THE LIFO TEAM