Ισως φύγουμε από τις ΗΠΑ αν αθωωθεί ο Τραμπ, λέει ο σύζυγος της Στόρμι Ντάνιελς

Ισως φύγουμε από τις ΗΠΑ αν αθωωθεί ο Τραμπ, λέει ο σύζυγος της Στόρμι Ντάνιελς Facebook Twitter
φωτ.: Instagram
0

Ο σύζυγος της Στόρμι Ντάνιελς είπε ότι υπάρχει «μεγάλη πιθανότητα» το ζευγάρι να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ εάν ο Ντόναλντ Τραμπ αθωωθεί στην ποινική δίκη του για την καταβολή χρημάτων στον σταρ του κινηματογράφου ενηλίκων.

«Νομίζω ότι αν δεν κριθεί ένοχος, πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Μεγάλη η πιθανότητα να εγκαταλείψουμε αυτή τη χώρα», είπε ο σύζυγος της Στόρμι Ντάνιελς, Μπάρετ Μπλέιντ στην παρουσιάστρια του CNN, Έριν Μπέρνετ, την Τρίτη. «Αν κριθεί ένοχος, τότε πρέπει να αντιμετωπίσει όλο το μίσος». Τα σχόλια του Μπλέιντ έρχονται αφότου η Ντάνιελς εμφανίστηκε στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα για να δώσει κατάθεση για την υποτιθέμενη σεξουαλική της σχέση με τον Τραμπ πριν από σχεδόν 20 χρόνια.

Μεταξύ των ερωτήσεων που είπε ότι της έκανε ο Τραμπ ήταν: «Τι γίνεται με τα τεστ; Ανησυχείς για ΣΜΝ;». Η Ντάνιελς είπε επίσης ότι ο Τραμπ τη συνέκρινε με την κόρη του Ιβάνκα, λέγοντας: «Μου θυμίζεις την κόρη μου. Είναι έξυπνη και ξανθιά και όμορφη και οι άνθρωποι την υποτιμούν επίσης». Κατέθεσε ότι όταν επέστρεψε από το μπάνιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Τραμπ, τον βρήκε στο κρεβάτι, να φορά μποξεράκι και μπλουζάκι. Η Ντάνιελς είπε ότι προσπάθησε να φύγει αλλά ο Τραμπ στάθηκε ανάμεσα σε αυτήν και στην πόρτα. «Είπε, 'νόμιζα ότι φτάναμε κάπου. Νόμιζα ότι μιλούσες σοβαρά για αυτό που ήθελες', θυμάται ο Ντάνιελς.

Η Ντάνιελς και ο Μάικλ Κοέν, βρίσκονται στο επίκεντρο της ιστορικής ποινικής υπόθεσης του Τραμπ. Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Κοέν φέρεται να συνεργάστηκε με τον εκδότη ταμπλόιντ Ντέιβιντ Πέκερ για να θάψει δυσμενείς ιστορίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προεδρική του προεκλογική καμπάνια το 2016 και ότι ο Κοέν διευκόλυνε την πληρωμή 130.000 δολαρίων στην Ντάνιελς λίγο πριν τις εκλογές. Ο Τραμπ κατηγορήθηκε για παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων. Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο πρώην πρόεδρος απαριθμούσε ψευδώς τις αποπληρωμές του στον Κοέν ως αμοιβές νομικών υπηρεσιών.

Η ομάδα υπεράσπισης του Τραμπ προσπάθησε να δυσφημήσει τον Ντάνιελς, με τη δικηγόρο Σούζαν Νέχελς να λέει κάποια στιγμή: «Έχετε μεγάλη εμπειρία στο να κάνετε τις ψεύτικες ιστορίες για το σεξ να φαίνονται αληθινές». «Δεν θα το έθετα έτσι», απάντησε η Ντάνιελς. «Το σεξ στις ταινίες είναι πολύ αληθινό, όπως ακριβώς μου συνέβη σε εκείνο το δωμάτιο». Σε μια πιο αιχμηρή ερώτηση, η Νέχελς ρώτησε: «Σκοπεύατε να εκβιάσετε χρήματα από τον πρόεδρο Τραμπ, σωστά;», στην οποία η Ντάνιελς απάντησε: «Λάθος».

Ο Μπλέιντ ρωτήθηκε στο CNN σχετικά με τις κατηγορίες ότι η Ντάνιελς κατασκεύασε την υπόθεση. «Νομίζω ότι είναι μια λαμπρή συγγραφέας», είπε ο Μπλέιντ. «Έτσι θα είχε γράψει κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που είπε για την ιστορία του Τραμπ». Και συνέχισε: «Θέλει να το ξεπεράσει αυτό. Θέλουμε απλώς να κάνουμε αυτό που… οι κανονικοί άνθρωποι θα μπορούσαν να κάνουν σε ορισμένες πτυχές, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ αυτό, και μου ραγίζει την καρδιά. Όλοι έχουν την ατζέντα τους γι’ αυτήν σε αυτό το σημείο και δεν βλέπω ανθρώπους να παίρνουν το μέρος της».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μελόνι για Κερκ: «Ήθελαν να τον σταματήσουν επειδή ήταν ελεύθερος, θαρραλέος και ικανός»

Διεθνή / Μελόνι για Κερκ: «Ήθελαν να τον σταματήσουν επειδή ήταν ελεύθερος, θαρραλέος και ικανός»

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός συνέδεσε το περιστατικό με μια ευρύτερη πολιτική αντιπαράθεση, λέγοντας ότι «κάποιοι έχουν γαλουχηθεί με την ιδέα ότι όποιος είναι διαφορετικός από εσένα πρέπει να ανατρέπεται»
LIFO NEWSROOM
Κοσμοσυρροή για την κηδεία του Τσάρλι Κερκ – Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο State Farm Stadium

Διεθνή / Κοσμοσυρροή για την κηδεία του Τσάρλι Κερκ – Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο State Farm Stadium

Σύμφωνα με την αστυνομία της Γκλέντειλ, πάνω από 200.000 άνθρωποι είχαν δηλώσει συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας της Turning Point USA, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τη χωρητικότητα του σταδίου
LIFO NEWSROOM
«Αυτός είναι ο δρόμος προς τη δικτατορία» καταγγέλει ο Δημοκρατικός Τσακ Σούμερ μετά τις δηλώσεις Τραμπ

Διεθνή / «Αυτός είναι ο δρόμος προς τη δικτατορία» καταγγέλει ο Δημοκρατικός Τσακ Σούμερ μετά τις δηλώσεις Τραμπ

Ο Τραμπ ζήτησε δημόσια από την υπουργό Δικαιοσύνης να κινηθεί εναντίον πολιτικών αντιπάλων του, λέγοντας «Δεν μπορούμε να καθυστερούμε άλλο, καταστρέφεται η φήμη και η αξιοπιστία μας»
LIFO NEWSROOM
Κλιμάκωση στη Βαλτική: Γερμανικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος

Διεθνή / Κλιμάκωση στη Βαλτική: Γερμανικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου την Τρίτη, όπου θα τεθεί και η σοβαρή παραβίαση του εναέριου χώρου της Εσθονίας από τρία ρωσικά MiG-31 την Παρασκευή
LIFO NEWSROOM
Star Wars στους δρόμους της Ουάσινγκτον: Διαδηλωτής ακολουθεί στρατιώτες με το θέμα του Νταρθ Βέιντερ

Διεθνή / Star Wars στους δρόμους της Ουάσινγκτον: Διαδηλωτής ακολουθεί στρατιώτες με το θέμα του Νταρθ Βέιντερ

Ο χρήστης του TikTok ανεβάζει τα βίντεο χαρακτηρίζοντάς τα ως «ειρηνική πράξη διαμαρτυρίας» με στόχο να μην «κανονικοποιηθεί» η εικόνα ένοπλων στρατιωτών στους δρόμους της πρωτεύουσας
LIFO NEWSROOM