Ιρλανδία: Πήγε στο σπίτι παιδοβιαστή, τον σκότωσε και φεύγοντας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε

Ιρλανδία: Πήγε στο σπίτι παιδοβιαστή, τον σκότωσε και φεύγοντας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε Facebook Twitter
0

Στην Ιρλανδία, ένας άνδρας πήγε στο σπίτι ενός παιδόφιλου που είχε προηγουμένως εκτίσει την ποινή του, τον σκότωσε, και φεύγοντας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, σύμφωνα με την Irish Mirror.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο παιδόφιλος Chris Mooney, ο οποίος εξέτισε πενταετή κάθειρξη για βιασμό ενός αγοριού, δολοφονήθηκε από τον 37χρονο Kieran Hamill. Του προκάλεσε 12 τραύματα με μαχαίρι. Μετά τη δολοφονία, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή από το σημείο, αλλά στο δρόμο για το σπίτι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του. Η τοπική αστυνομία πιστεύει ότι το συμβάν ήταν δυστύχημα και όχι απόπειρα αυτοκτονίας του Χάμιλ.

Πάντως σύμφωνα με την ιρλανδική εφημερίδα οι αρχές υποπτεύονται ότι ο Hamill βρισκόταν στο σπίτι του Mooney για αρκετές ώρες πριν σημάνει ο συναγερμός.

Ιρλανδία: Πήγε στο σπίτι παιδοβιαστή, τον σκότωσε και φεύγοντας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε Facebook Twitter
Ο Kieran Hamill

Πιθανολογείται ότι ένας συγγενής του Mooney - ο οποίος είχε γίνει ερημίτης μετά την αποφυλάκισή του γύρω στο 2010, αφού εξέτισε την ποινή - πήγε στο σπίτι του γύρω στις 6.20 π.μ. και διασταυρώθηκε με τον Hamill την ώρα της δολοφονίας. Πηγές λένε ότι υπήρχαν σημάδια ότι το σπίτι είχε λεηλατηθεί και το δωμάτιο όπου έγινε η επίθεση ήταν γεμάτο με το αίμα του θύματος.

Ιρλανδία: Πήγε στο σπίτι παιδοβιαστή, τον σκότωσε και φεύγοντας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε Facebook Twitter

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η εφημερίδα ο Hamill, ο οποίος αντιμετώπιζε τρεις ποινικές κατηγορίες, το έβαλε στα πόδια μόλις ο συγγενής μπήκε στο σπίτι. Ο Hamill στη συνέχεια διέφυγε με τα πόδια και περπάτησε περίπου δύο χιλιόμετρα προς το Culloville, αλλά χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο καθώς έφτασε στη γέφυρα Ballynacarry που διασχίζει τον ποταμό Fane και συνδέει το Monaghan με το Armagh.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM