ΗΠΑ: Σκότωσε τον άντρα της live στο Facebook μπροστά στη μητέρα της

ΗΠΑ: Σκότωσε τον άντρα της live στο Facebook μπροστά στη μητέρα της Facebook Twitter
Φωτ.:Lowndes County Sheriff’s Office
0

Μια 28χρονη γυναίκα από το Μισισίπι σκότωσε τον σύζυγό της, ενώ ήταν ανοιχτή η live λειτουργία του Facebook.

H Kηadejah Michelle Brown κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της μέσα στο σπίτι τους, παρουσία μάλιστα και της μητέρας της. Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν, όταν άρχισαν να τσακώνονται για την συνεχή απουσία του θύματος από το σπίτι.

Στο βίντεο μητέρα και κόρη συζητούν ότι δεν μπορεί μόνη της να μεγαλώνει τα τέσσερα παιδιά τους, ενώ ο άνδρας μιλούσε στο τηλέφωνο. Εκείνη προσπάθησε να του το αρπάξει, με εκείνον να λέει χαρακτηριστικά «μην με αγγίζεις, θα καλέσω την αστυνομία». 

Η γυναίκα στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει «θα σε σκοτώσω». Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, το έκανε πράξη, πυροβολώντας τον με ένα όπλο. Τα παιδιά έκλαιγαν και εκείνη άρχισε να εκλιπαρεί για «βοήθεια».

Στο ένα από τα παιδιά της είπε απλά πως «ο πατέρας σου είναι νεκρός». Μέσα στον πανικό, η δράστιδα ακούστηκε να λέει ότι «το όπλο εκπυρσοκρότησε» και «δεν ήξερα ότι είχε σφαίρα στη θαλάμη».

Η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, καθώς ο θάνατος τους συζύγου της φαίνεται ότι ήταν δυστύχημα και όχι προμελετημένο έγκλημα.

Το ζευγάρι που γιόρτασε την επέτειό του νωρίτερα αυτό το μήνα ήταν γνωστό στη γειτονιά ότι είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

Με πληροφορίες της Daily Mail
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμο – ορόσημο για το περιβάλλον «πέρασε» η ΕΕ: Προβλέπει αποκατάσταση 20% έως το τέλος της δεκαετίας

Περιβάλλον / Νόμο – ορόσημο για το περιβάλλον ψήφισε η ΕΕ για αποκατάσταση του 20% της γης και της θάλασσας μέχρι το 2030

Φύτευση δέντρων, ενίσχυση του πληθυσμού των μελισσών και προστασία των θαλασσών - Τι προβλέπει ο νόμος - Γιατί ξέσπασε πολιτική θύελλα στην Αυστρία
NEWSROOM
Ο Μπάιντεν θα ανακοινώσει προστασία από την απέλαση και άδειες εργασίας για συζύγους Αμερικανών πολιτών

Διεθνή / Ο Μπάιντεν νομιμοποιεί τους μετανάστες συζύγους Αμερικανών πολιτών

Ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι περισσότεροι από 500.000 σύζυγοι Αμερικανών πολιτών θα επωφεληθούν, αλλά και επιπλέον 50.000 νέοι κάτω των 21 ετών των οποίων ο γονέας είναι παντρεμένος με Αμερικανό πολίτη
NEWSROOM