ΗΠΑ: Γνωρίστηκαν online, έκαναν σεξ και την εγκατέλειψε στο δάσος όταν «έμαθε ότι είναι 14 ετών»

ΗΠΑ: Γνωρίστηκαν online, έκαναν σεξ και την εγκατέλειψε στο δάσος όταν «έμαθε ότι είναι 14 ετών» Facebook Twitter
Φωτογραφίες: Αστυνομία Σεντ Τσαρλς, ΗΠΑ
0

Μία έφηβη που θεωρούνταν εξαφανισμένη στο Τενεσί εντοπίστηκε στο δάσος με «μια σκηνή, φαγητό και νερό».

Η αγνοούμενη 14χρονη κοπέλα από το Τενεσί βρέθηκε ασφαλής στο δάσος της Λουιζιάνα, όπου οι αρχές λένε ότι την άφησε ένας άνδρας που την είχε πάρει από το σπίτι της αφού είχαν γνωριστεί μέσω διαδικτύου.

Ο Αλεξάντερ Ματέρν, 28 ετών, οδήγησε το κορίτσι στο σπίτι του στο Σεντ Ρόουζ της Λουιζιάνα, στις 23 Δεκεμβρίου και έκαναν σεξ. Αμέσως μετά, το κορίτσι αποκάλυψε την ηλικία της, σύμφωνα με δελτίο τύπου από το γραφείο του Σερίφη της Κομητείας του Σεντ Τσαρλς.

Στη συνέχεια, ο Ματέρν οδήγησε το κορίτσι σε μια απομονωμένη, δασώδη περιοχή στην Κομητεία Tangipahoa και την άφησε εκεί με μια σκηνή, φαγητό και νερό, δήλωσαν οι αρχές. Στη συνέχεια πήγε στο Τζένινγκς της Λουιζιάνα για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Ο σερίφης της κομητείας Tangipahoa, Gerald Sticker είπε ότι οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε μια πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών και κανόνισαν ο Ματέρν να πάει στο σπίτι της στο Τενεσί.

Ο Ματέρν τώρα αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απαγωγής παιδιού και κακουργήματα για ακόμα και για εμπορία ανθρώπων. 

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, είπε ο σερίφης, όταν οι γονείς του κοριτσιού έκαναν τη δική τους έρευνα και εντόπισαν τον Ματέρν στο Τζένινγκς της Λουιζιάνα, όπου ζούσε η οικογένειά του, περίπου 250 χλμ από το σπίτι του στο St. Rose.

«Ήταν το "κλειδί" για την υπόθεση», είπε ο ίδιος. «Σας το λέω, αν θέλουν δουλειά, θα προσλάβω και τους δύο γονείς ως ερευνητές».

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Τζένινγκς, Ντάνι Σεμς, είπε ότι το γραφείο του έλαβε μια κλήση την παραμονή των Χριστουγέννων ότι ο Μάτερν είχε πιθανώς το κορίτσι στο Τζένινγκς, αλλά όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι της οικογένειας, τους είπαν ότι δεν κατοικούσε πλέον εκεί. Την επόμενη μέρα, η αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι ο Ματέρν είχε εμφανιστεί στο σπίτι της οικογένειας για να γιορτάσει μαζί τους τα Χριστούγεννα και συμφώνησε να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς. 

Όταν ρωτήθηκε για τη 14χρονη, συμφώνησε να δείξει στους ντετέκτιβ πού άφησε την έφηβη στην Tangipahoa. Οι αρχές είπαν ότι ο Μάτερν μετέφερε τους ντετέκτιβ στην τοποθεσία που βρίσκονταν το κορίτσι στο δάσος, περίπου 70 χλμ από το σπίτι του. ΤΟ κορίτσι ήταν στη σκηνή στο δάσος για σχεδόν δύο μέρες.

«Είναι χριστουγεννιάτικο "θαύμα" που βρέθηκε ασφαλής. Αυτό το πράγμα θα μπορούσε να είχε άσχημη κατάληξη», είπε ο σερίφης.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για έλεγχο και αργότερα επέστρεψε στην οικογένειά του.

Με πληροφορίες από CSBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM