Άνδρας έκανε αγωγή σε μέντιουμ γιατί «δεν έλυσε τα μάγια της πρώην συζύγου του»

ΗΠΑ: Ζητά από μέντιουμ αποζημίωση 21.500 ευρώ: Δεν έλυσε τα μάγια της πρώην σύζυγός του Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / PIXABAY
0

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ένας Αμερικανός εναντίον ενός μέντιουμ, καθώς του είχε υποσχεθεί μπορεί να ξορκίσει μία κατάρα στο γάμο του από μια μάγισσα, την οποία είχε προσλάβει η πρώην σύντροφός του.

Ο Μάουρο Ρεστρέπο ισχυρίζεται ότι το μέντιουμ, που είχε βρει μέσω μηχανής αναζήτησης στο διαδίκτυο, του είχε υποσχεθεί ότι θα γινόταν πάλι ευτυχισμένος αν της κατέβαλε περίπου 4.400 ευρώ για να λύσει τα μάγια.

Όμως αφού κατέβαλε προκαταβολή 860 ευρώ στο μέντιουμ, ο άνδρας αυτός από το Λος Άντζελες δεν είδε καμία βελτίωση στο γάμο του και υπέφερε από αυπνίες, άγχος και αγωνία, όπως προκύπτει από τη δικογραφία.

Έτσι κατέθεσε αγωγή εναντίον του μέντιουμ για εξαπάτηση και ζητάει αποζημίωση ύψους 21.500 ευρώ.

Όπως υποστηρίζει ο Ρεστρέπο, κατέφυγε στις υπηρεσίες της Σοφία Άνταμς, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται «Μέντιουμ, Ειδικός σε Ερωτικά Θέματα» και «Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης PhD», για να τον βοηθήσει να βελτιώσει την προσωπική του ζωή στη διάρκεια μίας δύσκολης περιόδου.

Η Άνταμς φέρεται να είπε στον Ρεστρέπο ότι, αν δεν φύγει η κατάρα, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του θα είναι «δυστυχισμένοι και θα κινδυνεύουν».

Στην αγωγή εμφανίζονται ως εναγόμενοι, εκτός από την Άνταμς, και ο σύζυγός της, η κόρη της και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού της.

Μεταξύ των κατηγοριών που διατυπώνει ο ενάγων είναι κατηγορίες για αμέλεια, για συνωμοσία και για εκούσια και ακούσια πρόκληση ψυχικής οδύνης.

Στη διάρκεια της συνεδρίας, η Άνταμς -όπως υποστηρίζει ο ενάγων-διάβασε τα χαρτιά ταρώ του Ρεστρέπο και του είπε ότι έχει πάνω του «mala suerte, δηλαδή κακοτυχία από κατάρα που του έριξε μια μάγισσα, την οποία προσέλαβε η πρώην σύντροφός του».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΤΑ

Διεθνή / Γαλλία: Σε κατ' οίκον περιορισμό «καταδικάστηκαν» γάτα και ιδιοκτήτρια μετά από καταγγελία γειτόνισσας

Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία στη Γαλλία, ανέφερε πως ο γάτος έμπαινε στον κήπο και κατέστρεφε τα φυτά της - Αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις για τη δικαστική απόφαση
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Η Ρωσία καταθέτει στο ΣΑ του ΟΗΕ δικό της σχέδιο απόφασης, αμφισβητώντας την πρόταση των ΗΠΑ

Διεθνή / Γάζα: Η Ρωσία καταθέτει στο ΣΑ του ΟΗΕ δικό της σχέδιο, αμφισβητώντας την πρόταση των ΗΠΑ

Η μόνιμη αντιπροσωπεία της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη ανέφερε σε σημείωμά της προς τα άλλα κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗ ότι το δικό της σχέδιο είναι «αντιπρόταση», «εμπνευσμένη» από το αμερικανικό
LIFO NEWSROOM
Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM