ΗΠΑ: Διαρρήκτης εγκλωβίστηκε σε escape room και κάλεσε την Άμεση Δράση για να τον βγάλει

ΗΠΑ: Διαρρήκτης εγκλωβίστηκε σε escape room και κάλεσε την Άμεση Δράση για να τον βγάλει Facebook Twitter
1

Διαρρήκτης μπήκε σε escape room με σκοπό να κλέψει και κάλεσε την Άμεση Δράση γιατί δεν μπορούσε να βγει. 

Συγκεκριμένα, έκπληξη στους υπαλλήλους της γραμμής βοήθειας 911 στην Ουάσινγκτον προκάλεσε η κλήση ενός κακοποιού, ο οποίος ζήτησε τη βοήθειά τους για να απεγκλωβιστεί από το escape room που είχε διαρρήξει πριν μερικά λεπτά. 

Όπως παραδέχεται ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, αυτό που αντίκρισαν όταν είδαν τον διαρρήκτη  στο escape room ήταν ξεκαρδιστικό. 

Ο ίδιος κρατούσε στα χέρια του μια μπύρα και ένα μπουρίτο. Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, αποκαλύφθηκε πως ο διαρρήκτης είχε κλέψει επίσης μια τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Το «μοιραίο» λάθος του ληστή συνέβη στην προσπάθειά του να φύγει. Χτύπησε τόσο δυνατά την πίσω πόρτα του καταστήματος, με αποτέλεσμα εκείνη να κολλήσει και να μην ανοίγει με τίποτα. 

Παρά τις προσπάθειές του, τελικά αποφάσισε να καλέσει το 911 από το σταθερό τηλέφωνο της ρεσεψιόν. 

Ο ύποπτος, σύμφωνα με το CNN, αντιμετωπίζει κατηγορίες διάρρηξης δευτέρου βαθμού. 

Ο ιδιόκτητης του καταστήματος δε φάνηκε να επηρεάζεται ιδιαίτερα από την προσπάθεια διάρρηξης. «Βγήκε μετά από 35 λεπτά. Συνήθως οι περισσότεροι πελάτες κάνουν περίπου 50 με 55 λεπτά για να διαφύγουν από το escape room. Το ρεκόρ είναι 32 λεπτά. Αυτόν όμως δε θα τον μετρήσω» είπε αστειευόμενος στο CNN. 

«Θα αρχίσουμε να λέμε πως είμαστε το μοναδικό escape room στις ΗΠΑ που έχει 100% ποσοστό στον εγκλωβισμό εγκληματιών» κατέληξε. 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Διεθνή / Σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών στη Γαλλία: Ερευνώνται εργαζόμενοι σε δεκάδες νηπιαγωγεία και σχολεία

Η αστυνομία του Παρισιού διερευνά περισσότερες από 100 καταγγελίες για κακομεταχείριση από «επόπτες», αφού δεκάδες γονείς δήλωσαν ότι αγωνίζονταν εδώ και χρόνια για να ληφθούν σοβαρά υπόψη
THE LIFO TEAM
ΕΜΠΟΛΑ ΚΟΝΓΚΟ

Διεθνή / Έμπολα: Δυσκολεύονται να περιορίσουν την επιδημία στο Κονγκό - Πάνω από 900 ύποπτα κρούσματα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι η επιδημία ενέχει «πολύ υψηλό» κίνδυνο για το Κονγκό, αλλά ο κίνδυνος παγκόσμιας εξάπλωσης της νόσου παραμένει χαμηλός
THE LIFO TEAM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Διεθνή / Η Ευρώπη απομακρύνεται από τον κίνδυνο κρίσης στα καύσιμα αεροσκαφών εν μέσω πολέμου στο Ιράν

Παρά τον πόλεμο και τις πιέσεις στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, αεροπορικές εταιρείες και ευρωπαϊκές κυβερνήσεις εμφανίζονται πλέον καθησυχαστικές για την επάρκεια καυσίμων και την ομαλή διεξαγωγή των καλοκαιρινών πτήσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια