ΗΠΑ: Διαρρήκτης εγκλωβίστηκε σε escape room και κάλεσε την Άμεση Δράση για να τον βγάλει

ΗΠΑ: Διαρρήκτης εγκλωβίστηκε σε escape room και κάλεσε την Άμεση Δράση για να τον βγάλει Facebook Twitter
1

Διαρρήκτης μπήκε σε escape room με σκοπό να κλέψει και κάλεσε την Άμεση Δράση γιατί δεν μπορούσε να βγει. 

Συγκεκριμένα, έκπληξη στους υπαλλήλους της γραμμής βοήθειας 911 στην Ουάσινγκτον προκάλεσε η κλήση ενός κακοποιού, ο οποίος ζήτησε τη βοήθειά τους για να απεγκλωβιστεί από το escape room που είχε διαρρήξει πριν μερικά λεπτά. 

Όπως παραδέχεται ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, αυτό που αντίκρισαν όταν είδαν τον διαρρήκτη  στο escape room ήταν ξεκαρδιστικό. 

Ο ίδιος κρατούσε στα χέρια του μια μπύρα και ένα μπουρίτο. Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, αποκαλύφθηκε πως ο διαρρήκτης είχε κλέψει επίσης μια τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Το «μοιραίο» λάθος του ληστή συνέβη στην προσπάθειά του να φύγει. Χτύπησε τόσο δυνατά την πίσω πόρτα του καταστήματος, με αποτέλεσμα εκείνη να κολλήσει και να μην ανοίγει με τίποτα. 

Παρά τις προσπάθειές του, τελικά αποφάσισε να καλέσει το 911 από το σταθερό τηλέφωνο της ρεσεψιόν. 

Ο ύποπτος, σύμφωνα με το CNN, αντιμετωπίζει κατηγορίες διάρρηξης δευτέρου βαθμού. 

Ο ιδιόκτητης του καταστήματος δε φάνηκε να επηρεάζεται ιδιαίτερα από την προσπάθεια διάρρηξης. «Βγήκε μετά από 35 λεπτά. Συνήθως οι περισσότεροι πελάτες κάνουν περίπου 50 με 55 λεπτά για να διαφύγουν από το escape room. Το ρεκόρ είναι 32 λεπτά. Αυτόν όμως δε θα τον μετρήσω» είπε αστειευόμενος στο CNN. 

«Θα αρχίσουμε να λέμε πως είμαστε το μοναδικό escape room στις ΗΠΑ που έχει 100% ποσοστό στον εγκλωβισμό εγκληματιών» κατέληξε. 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Ο Τραμπ αντιμετωπίζει την πρώτη πολιτική του ήττα στο ζήτημα του Ιράν

Οι ψηφοφορίες που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία των ΗΠΑ για τον περιορισμό της στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, αν περάσουν, θα αποτελέσουν μια σημαντική πολιτική ταπείνωση για τον Αμερικανό πρόεδρο
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΙΤΑΜΑΡ ΜΠΕΝ-ΓΚΒΙΡ

Διεθνή / «Γνώριζα ποιος ήταν και δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλή» λέει η ακτιβίστρια που φώναξε στον Μπεν-Γκβιρ

Για την εμπειρία της μιλά η ακτιβίστρια Κατρίονα Γκράχαμ, η οποία φώναξε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης μπροστά στον Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, πριν άνδρες ασφαλείας την ακινητοποιήσουν βίαια στο έδαφος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια