LIVE!

Ιός του Δυτικού Νείλου: Κρούσμα στην Ηλεία - Σε σοβαρή κατάσταση ένας άνδρας

Ιός του Δυτικού Νείλου: Κρούσμα στην Ηλεία - Σε σοβαρή κατάσταση ένας άνδρας Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Κρούσμα του Ιού του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκε στην Ηλεία. Όπως προκύπτει από το μέχρι τώρα ρεπορτάζ, το κρούσμα εμφανίστηκε σε πολίτη, που κατοικεί στο Επιτάλιο, του Δήμου Πύργου και δέχθηκε τσίμπημα από μολυσμένο κουνούπι.

Όσον αφορά το κρούσμα, οι πληροφορίες του patrisnews.com αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν συνταξιούχο άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού», με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή, αφού ο ασθενής παρουσιάζει επιπτώσεις λόγω του ιού στο νευρικό του σύστημα.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανακοίνωσε ότι αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός υπέρμικρου όγκου (ULV) στον οικισμό του Επιταλίου για την καταπολέμηση του πληθυσμού ακμαίων κουνουπιών, στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εφαρμογή θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο συνεργείο, υπό την εποπτεία των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και σε συνεργασία με τον οικείο Δήμο, ενώ θα χρησιμοποιηθούν εγκεκριμένα σκευάσματα, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα, χωρίς υπολειμματική δράση στο περιβάλλον.

Με πληροφορίες από Patrisnews.gr

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM