Ινδονησία: Χιλιάδες σπίτια έχουν πλημμυρίσει στην Τζακάρτα

Ινδονησία: Χιλιάδες σπίτια έχουν πλημμυρίσει στην Τζακάρτα Facebook Twitter
0

Χιλιάδες σπίτια έχουν πλημμυρίσει στην Τζακάρτα της Ινδονησίας έπειτα από τις καταρρακτώδεις βροχές που άρχισαν χθες το βράδυ και διήρκεσαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προκαλώντας χάος στο οδικό δίκτυο, ανακοίνωσαν οι ινδονησιακές αρχές.

 

Η στάθμη του νερού έφτασε σε έως και 1,5 μέτρο σε ορισμένες συνοικίες της πρωτεύουσας της Ινδονησίας, αναγκάζοντας κάποιους κατοίκους της πόλης να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους έπειτα από τις χθεσινοβραδινές σφοδρές βροχοπτώσεις.

 

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για θύματα.

 

 

Εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά τηλεοπτικά δικτυα δείχνουν τα πεζοδρόμια της πόλης αυτής των περίπου 10 εκατομμυρίων κατοίκων να είναι πλημμυρισμένα και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα να είναι βυθισμένα στο νερό ως το επίπεδο των προβολέων.

 

 

Η Τζακάρτα πλήττεται από πλημμύρες ετησίως κατά τη διάρκεια της εποχής των μουσώνων. Μια από τις χειρότερες που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ήταν αυτή του Ιανουαρίου του 2013, όταν 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 30.000 αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Διεθνή / Ιταλία: Ο πάπας συνάντησε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο λόγω τοξικών αποβλήτων

Νέοι πολίτες στην Ατσέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες που συνδέονται με ένα εγκληματικό κύκλωμα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που σχετίζεται με τη μαφία
THE LIFO TEAM