Ένας άνδρας στην Ινδία, που οι γιατροί πίστευαν ότι υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από τροχαίο, άρχισε ξαφνικά να κινείται λίγο προτού ξεκινήσει ο ιατροδικαστής τη νεκροψία.

 

Ο 27χρονος από την πόλη Μαχαλινγκαπούρ μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, το σαββατοκύριακο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον «θάνατό» του και τον έβγαλαν από την αναπνευστική υποστήριξη.

 

Οι συγγενείς του τον μετέφεραν σε κοντινό δημόσιο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση τη Δευτέρα. Όμως, ο ιατροδικαστής τον είδε ξαφνικά να κινείται, λίγο προτού ξεκινήσει τη νεκροψία, σύμφωνα με τους συγγενείς του 27χρονου.

 

Κυβερνητικός υγειονομικός αξιωματούχος επιβεβαίωσε το συμβάν και δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο 27χρονος μεταφέρθηκε απευθείας σε άλλο νοσοκομείο. Η κατάστασή του βελτιώνεται, σύμφωνα με τον ίδιο.

 

Οι γιατροί στο ιδιωτικό νοσοκομείο επέδειξαν «κακή κρίση», όταν τον έβγαλαν από την αναπνευστική υποστήριξη και διαπίστωσαν τον «θάνατό» του, σχολίασε ο ίδιος αξιωματούχος. Η οικογένεια του 27χρονου μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει μήνυση για το συμβάν.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr