Ιαπωνία: Άνδρας πέθανε από υποθερμία - Η σύντροφός του τον άφησε γυμνό στο μπαλκόνι όλη τη νύχτα

Ιαπωνία: Άνδρας πέθανε από υποθερμία - Η σύντροφός του τον άφησε γυμνό στο μπαλκόνι όλη τη νύχτα Facebook Twitter
Φωτ: Pixabay
0

Μια γυναίκα στο Ιαπωνία κατηγορείται ότι το 2022 κλείδωσε γυμνό τον σύντροφό της στο μπαλκόνι του σπιτιού της μέσα στο καταχείμωνο αφήνοντάς τον εκεί όλη τη νύχτα με αποτέλεσμα εκείνος να πεθάνει από υποθερμία, ανακοίνωσε σήμερα η ιαπωνική αστυνομία.

Μετά τον θάνατο του άνδρα, με τον οποίο η 54χρονη κατηγορούμενη συζούσε, οι αρχές απήγγειλαν εις βάρος της κατηγορίες για επίθεση και παγίδευση, δήλωσε στο AFP η αστυνομία του Ναγκασάκι (νότια Ιαπωνία).

Τον Φεβρουάριο του 2022 η κατηγορούμενη, «υποχρέωσε τον άνδρα να βγει σε ένα μπαλκόνι ενώ ήταν γυμνός και τον έκλεισε εκεί», είπε ο αστυνομικός Μασαφούμι Τανιγκάουα.

Όταν η αστυνομία έφτασε επιτόπου, έπειτα από κλήση έκτακτης ανάγκης, βρήκε τον 49χρονο άνδρα «ημιθανή» σε ένα δωμάτιο και στη συνέχεια αυτός κατέληξε από υποθερμία, πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εφημερίδα Mainichi, η εξωτερική θερμοκρασία εκείνη τη νύχτα είχε πέσει στους 3,7 βαθμούς Κελσίου.

Η 54χρονη αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας ότι «δεν έκανε τίποτα», σύμφωνα με την αστυνομία. Στο παρελθόν είχε επιτεθεί με μαχαίρι στον σύντροφό της, προκαλώντας του τραύματα στη μύτη.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Διεθνή / ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Σύμφωνα με την εισαγγελία, κίνητρο του δράστη ήταν η θρησκευτική τους ταυτότητα και η σύνδεσή τους με τη Γάζα, σε μια πράξη ωμής εκδίκησης λόγω της σύρραξης Ισραήλ-Χαμάς
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM